0 oy
503 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (23 puan) tarafından
Aslında soru değil yaşadığım bir sey paylasmak istedim kızım bugün koltukta altını depiiştircektim  ketl su koymuştum almaya gittim altı için ılık su mutfak salon bir benm 10 saniye alıp gelim demeye kalmadı koltuktan dülüsünü gördüm kafası morardı ilk cok ağladı hemen acile gittik tomografi cekildi sükür kanama yokmus catlak var gibi ama kesin var diyemeyiz dediler damarda olabilir korkulacak bişe yok dendi gözlemleyin dediler kendimi suan o kadar kötü hissediyorum ki buraya belki Baska anne yazsa kınardm dikkat etseydin keske die hersey o kadar anlık Kı halbuki önüne yastık bile koymuştum ama olmustu işte kendimi dünyanın en kötü annesi ilan ettim bile buraya yazmak istedim aman anneler zaten dikkat ettiğinizi biliyorum ama bir iki saniyeden bişe olmaz de demeyin bnm hataama düşmeyin tek basıma bakıyorum ondan böle elim ayagıma dolanıyor nası unutcam o anı bilmiyorum allahım evlatlarımızı korusun
Bebek Ayı 3

7 Cevaplar

+3 oy
(527 puan) tarafından
Allah şifa versin öncelikle canım.Bir sorun olmamasına sevindim. Doğum sonrası dikkat dağınıklığı, unutkanlık gibi şeyler olabiliyor. Kendini suçlama yastık koymuşsun önlem almışsın. Bilerek yapmadın, düşmesini asla istemezsin. Sen bir annesin çünkü. Bundan sonra daha dikkatli olacaksın zaten. Ayrıca sen ne kadwr kaygısız ve mutlu olursan bebeğin için o ladar iyi olur. Düşünceler ve stresin bebeğe geçeceği için, şuan kendine kızmak yerine onun için ne gerekliyse onu yapmanı tavsiye ederim. Tekrar kontrole gidersin çaylak mı değil mi anlamak için demişlerdir sanırım. Bebeğe tek bakmak gerçekten çok zor ve bu zorluk insandan insana artadabiliyor. Birde altı için ılık su yazmışsın, pamuğu ıslatıyorsan eğer ben şu şekilde yapıyorum;

 Bir saklama kabına pamukları ıslatıp suyunu sıkıp koyuyorum direkt içinden alıyorum. Onuda 1 günde bitiriyorum içinde çok kalmıyor. Sen bebeğini seven tatlı bir annesin. Sarıp sarmala öp şuan buna ihtiyacı var :) 
(835 puan) tarafından
Ne kadar motive edici bir yorum yazmışsınız post sahibi değilim ama söylemek istedim :)
(527 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle. Her anne de olan suçluluk duygusu bunlar. Benim kızım da daha dönemiyordu (yani ben öyle sanıyordum) kendi yatağıma uyumuştum. Uyanıp yatağın diğer ucuna gitmiş hem de sessizce :) normal de uyanınca çığlıklar atar. Düşme sesi ardından ağlama sesi hala kulaklarımda. 
0 oy
(684 puan) tarafından
Kecmis olsun canim.Allah qorumus.İnsAllah basqa bir sey de olmaz
0 oy
(315 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun ama maalesef ne kadar dikkat etsekte anlik olabiliyor maalesef. Kendini suçlama zamanla gecicektir. Benimde 6 aylikken kizim yataktan düşmüştü dünyam başıma yıkıldı inanilmaz üzülmüştüm hemen sizin gibi buraya yazdim meger birçok annenin başına gelmiş. Çok şükür bisi olmadi biz atlattik. Ustelik çok yüksek ve hali da yoktu. Sizde zamanla atlaticaksiniz.
0 oy
(835 puan) tarafından

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun umarım hicbir şeyi yoktur. Sanırım bu durumu her anne bir kez de olsa yaşıyor. Hepimiz biliyoruz ki bebek bakımı çok yorucu bir iş ve bizde insaniz dalginliklarimiz olabiliyor. Benim kızım da 8 aylıkken yataktan düşmüştü çok korkmuştum ama Rabbim beterinden korusun ders almak lazım. Bundan sonra daha temkinli olursun annesi üzme kendini. Belki bu olaydan sonra daha temkinli olarak ilerde oluşabilecek daha ciddi bir kazayı engellemiş olursun her serde vardır bir hayır :)

0 oy
(118 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım yaşamayan anne yoktur bence bende senin gibi tek başıma bakıyorum yakınımda Bir gün olsun yardım edicek kimsem olmadı  :) benimkide 3 aylıkken düşmüştü tabiki kendimi çok suçlamıştım kaç gün ağladım aklıma geldikçe. yanında uyuya kalmışım uyuduğumu hatırlamıyorum bile nasıl uykusuzsam artık dalmışım 10 dk içinde bir baktım yok dönemiyordu o zamanlar ilk ve son oldu bir saniye bile gözümü ayırmamam gerektiğini öğrenmiş oldum çok şükür bişey olmadı seninde bebeğin iyiymiş kendini yıpratma annelikte oluyor böyle kazalar yorgunluk uykusuzluk depresyon tek başına mücadele ediyorsun herşeyle hatalarını değil yapabildiğin başarabildiğin şeyleri düşün derim sağlıkla büyüt kuzunu :)) 
0 oy
(52 puan) tarafından
Merhaba dün aynı şekilde kızım koltukta sırt üstü düştü kafasını da vurdu büyük ihtimal o an ağladı korktuğu için hemen sustu. Şişlik kusma dikkat dağınıklığı huysuzluk yok. 2 saat takip ettik. Bugün de çok şükür br seyi yok. Burada ki hastane koronadan çok dolu olduğu için korktum korkulacak br belirti yaşamadığımiz için goturmedm. Kızınizda br sıkıntı var mi  kendimi kötü hissediyorum bende asla gitmiyor gözümün önünden ck yorgundum ayak ucuna yattim uyurken uyandı onu sallamak icin kalktigim sirada düştü anlikti 2 saniyede düştü aldim ama kabus gibi. Şu anda da herhangi bir sıkıntı yok çok şükür ama hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 354 göst.
19 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Miniğimm50 (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 676 göst.
21 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kaderkuşcuoğlu (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 370 göst.
14 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Klc (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 531 göst.
19 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde AliBatınımm (839 puan) tarafından soruldu
...