0 oy
230 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
27 aylık oğlum için masal kitabı önerilerini almak istiyorum. İlgisini uyandıracak masal kitapları için ne önerirsiniz. Siz hangi kitapları aldınız. Bebeğinizin ilgisini çeken birkaç kitap söyler misiniz. 

2 Cevaplar

0 oy
(484 puan) tarafından
Oğlum doğmadan önce timas yayınları cuf cuf ve puf puf kitaplarını almıştım ama oğlum yirtmaya başladığından beri okuyamıyorum.kitaplari sevsin diye bende ona kalın yapraklı hayvanları tanıyorum ve sesli kitaplar aldım artık onlar ilgisini çekmiyor.
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Şu anda hepsi buradadan hareketli kitap serisi indirim de çok güzel kesinlikle alın çok yönlü ve eğlenceli kitaplar
(17 puan) tarafından
Teşekkürler. 2 tane sipariş ettim. Hareketli bir oğlum var bakalım konsantre olup bakabilecek mi.
(448 puan) tarafından
Seveceğine eminim uzun uzadıya masal değil zaten sokulacağını sanmıyorum. Görsel bakımından daha zengin her sayfa da 3 cümle vardır, ilgisini hareketli kısımlar çekecektir diye düşünüyorum.
(17 puan) tarafından
Gece uyku öncesi masal kitabı ne önerirsiniz. Konuşmuyor hala oğlum. Konuşmasına destek olmak için kitap okumak da lazım. Başka herşey normal. Günlük konuşmalarımız yeterli gelmedi. 27 aylık şimdi. Belli üç beş kelime dışında konuşmuyor.
(448 puan) tarafından
Kızımla her zaman sohbet etmeye çalışıyorum her gün mümkün olmasa da bunu yapmaya özen gösteriyorum. Üstelik konuşmaları detaylandırıyorum.  ıh ıh diye bişey istediğinde gösterdiği yerde ki herşeyi rengi şekli ve ağırlığı ile nitwlendirerek soruyorum örneğin; kırmızı renkli plastikten yapılmış kare kutuyu mu istiyorsun gibi. Mutfakta bişeyler hazırlarken ona yaptıklarımı anlatıyorum. Bir şeyi ismi ile söyleyip istediğinde sarılıp öpüyorum onu kutluyorum. KİTAP olarakta hepsi buradadan 3,60 TL gibi çok uykun kağıdı kaliteli kitaplar var isimleri nazlı'nın uyku saati, benim annem bir melek, cesur fırfır gibi yabancı basınlardan milli eğitimin çevirdiği kitaplar var(aslında orijinal halleri ve isimleri daha iyiymiş ama) onlardan aldım Bi 10 tane. Ben mutfaktayken kitabın resimlerine bakıyor. Kızım şuan 13 aylık çoğu şeyi ismi ile istiyor. 9 aylıkken kedi gel demişti. Konuşmanın etkisi çok büyük ve nitelikli cümleler duyabilirse ne kadar kelime duyarsa potansiyelini gerçekleştirmesi açısından onlara iyilik etmiş oluruz.
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim uzun uzun anlatmış zaman ayırmışsınız. Ben de konuşuyorum oyunlar oynuyoruz ama sanki pek fayda etmiyor. Oğlumda anne gel baba gel diyebiliyor. Arada başka kelimeler de oldu söylediği. Annaanne dede gibi. Bir kez hayvanların kartlarına bakarken tilki dedi. Devamı gelmiyor sanki. Tek yapmadığım kitap okumak kaldı. Buna da izin vermiyor kapattırıyor kitabı. Gece yatırdığımız da müzikle uyutmaya alıştırdı. Yatağında müzikle kendi kendine uyuyor. Bu yüzden okumadık aslında uyku öncesi kitap okumak da çok etkiliymiş. Bu yüzden fikir almak istedim. Ben de aldım kitap ama içinde yabancı isimler çok. Düzgün birşey öğrenirim diye sordum. Bakıcam ben de. İçinde yabancı kelime olmayan düzgün bir hikaye masal bulucam. Teşekkürler
(448 puan) tarafından
Bizimki de hikayeyi dinlemiyor aslında resimleri kendim yorumluyorum onları dinliyor. Çok uzun konsantre zaten olamıyorlar.  1 2 cümle okusanız yeter. Sağlıkla sevgiyle büyüsün ler de herşey hallolur. Rica ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 337 göst.
11 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayşenazlım (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
16 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Lina16 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
9 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Songulllllll (603 puan) tarafından soruldu
...