0 oy
519 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (171 puan) tarafından
Bebeğim 3aylik sünnet ettirmek istiyorum ama cok korkuyorum onceden hic boyle hastane meselelerinden cekinmezdim her seyde ben giderdim ama bu ikinci gebelikten sonra iyice korkmaya icim bi tuhaf oaya basladi nasil bi surec oluyo sünnet ettiren anneler dikisli mi oldu bebisleriniz klipsli mi biraz bilgi verirseniz sevinirim :) 

7 Cevaplar

0 oy
(29 puan) tarafından
5 aylıktı sünnet oldu. Dikişli yapıldı. Ne sünnet olurken nede sonrasında hiç ağrı yaşamadı. Canı yanarda çok ağlar diye korkuyordum fakat sünnet olduğunun bile farkında değil. Çok güzel geçti o dönem. İyi ki yaptırmışım.  
(559 puan) tarafından
Kac aylık yaptrabiliriz suan 16 günlük ama doktor ucu dar öneriyorum dedi.  Birde bakımı nasıl ne kadar sürede iyileşiyor ?
(18 puan) tarafından
20.günde yaptırdım aklımda çokça soruyla ama çok şükür hiç sorun yaşamadık. Zaten acı algılarının en az olduğu dönemmiş canı yanmicak yani çok güzel bişey.
(559 puan) tarafından
İçim rahatladı valla saolun
(29 puan) tarafından
6. Aya kadar yapılabiliyor sonrasında yapmıyor doktorlar bebek hareketlendiği için. Bence ne kadar küçük o kadar iyi ben geç kaldım diye korkuyordum neyseki son anda yetiştim.   Bakımı için krem ve sprey vermişti doktor.  1 haftada iyileşti. 2. Gün banyo yaptırdım.sonrasında her gün duş aldı.
(171 puan) tarafından
Ayy ben çok korkuyorum acikcasi :D
(29 puan) tarafından
Bende çok korkuyordum burayada tecrübeli annelerden bilgi almak için yazmıştım. Sağolsun hepsi olumlu şeyler yszdı cesaretlendirdi.  Bende sorunsuz atlattım o dönemi çok şükür
(171 puan) tarafından
Insallah bizde atlatiriz ya
(187 puan) tarafından
İlk oğlumu 2 yaşında yaptırdım baya zorlandım ne yalan söyleyim şimdi 4 ayına girecek yaptırmayı düşünüyordum siz daha çok cesaretlendirdiniz beni
-Reklam-
0 oy
(559 puan) tarafından

Bende şurda duraym bilgiler gelsin :)

0 oy
Profil image (203 puan) tarafından
İlk oğlumu 5 aylıkken yaptırmıştım cnm sadce uyustururken iğne yapıyorlar orda ağlıyor sdce bı ilk cisi yaptığın da ağlıyor genelde ağrı kesicilerle ağrısı olmuyordur saten cnm smdi bile 2 aylık bebeğim vr yptrmak istyrm pandemiden dolayı yapmıyorum dedi devlet özelde 800 istiyor siz arastirdiniz mi hiç 
(171 puan) tarafından
Hic araştırmadim ne yalan soyluyum sadece yaptirmak istiyorum yakinlarimizdan yaltiranlar var ozelde onlara sorup orda yaptirmayi düşünüyorum ama fiyat olarak bi bilgim yok canim
(5 puan) tarafından
Nerede oturuyorsunuz
(171 puan) tarafından
Ankarada canim
(5 puan) tarafından
Hm. Ben istanbuldayım. Istanbulsa bir kaç yer önerebilirim diyecektim
(171 puan) tarafından
Tesekkur ederim yinede :)
0 oy
(735 puan) tarafından
3ay 20günlüktü oğlum sünnet olduğunda, klipsli oldu, biz hiç bi sorun yaşamadık, herzaman nasıl geçiyorsa öyle geçti, sünnet yüzünden ağrısı ağlaması huysuzluğu olmadı, başlarda korktum ama sonra keşke daha erken yaptırsaymışız dedim çünkü oğlum yeni dönmeyi öğrenmişti, yere koyduğumuzda felan dönmesin diye başında bekledik :) 
(171 puan) tarafından
Klipsli mi yoksa dikisli mi yaptirsak diye kararsızım çünkü klipsli yi onermiyo cogu kisi anlayamadım kararsiz kaldim kimiside cok rahat guzel diyor
0 oy
(5 puan) tarafından
Ilk oğlumu 7 aylıkken yaptırdım. Uyuşturulurken iğne esnasında ağladı. Sonra susmuştu kalkmak.icin ağladı tekrar bitene kadar 10 dk. Sürdü. Sonrasında cabuk iyileşti ilk çişte ağladı ertesi gün sürünüyordu rahatlıkla. 1 haftaya da iyileşiyor. Ikinci oğlum oldu oda 5 aylik çarşamba günü yaptırdım. Oda iğne yaparken ağladı. Sonrasında sustu yanında girdim ikisinde de. Ikiside lokal anestezi pilinden uyuşturma ile oldu. Klipsli yöntemi önermediler pek sonrasında tam.duzen oturmuyor o basit en kolay olduğu için çoğu doktor onu tercih ediliyor dendi. Benimde aklıma yatmadı biraz araştırınca normal lokal ile oldu. 
(171 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim :)
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Dikişli oldu oğlum 1 haftada iyileşti ama o 1 hafta hele ki ilk 3 gün 3 sene gibiydi allah yardımcın olsun 
(171 puan) tarafından
Ayyy valla canı aciyacak diye cok korkuyorum :( ama mecbur olucak tesekkur ederim :)
0 oy
(2,370 puan) tarafından
6.5 aylıktı yaptırdık. İğne yapmadan önce uyuşturucu sprey sıktı. Yabancı kişi ve mekanları ayırt edebildiği için hastanede ağladı. İşlem 10-15 dk anca sürdü. İşlemden sonra normal bir gününde nasılsa öyleydi. Bardak falan koymadık. Ertesi gün öğlen zeytinyağı yardımıyla sargıyı açtım. Kremini sürüp bezini bağladım. Teramisin krem ve calpol kullandık birkaç gün. Dikişli oldu. Çok fazla korkuyordum ama şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık.ne kadar küçük o kadar iyi.

Özelde yaptırdık. 400 tl
(171 puan) tarafından
Tesekkurler ederim canim :)
(2,370 puan) tarafından
Rica ederim. Kolaycacık geçsin gitsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 298 göst.
17 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Alp'inn Annesi (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 585 göst.
0 oy
5 cevap 242 göst.
6 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nbrnbmbrn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 404 göst.
...