0 oy
422 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (485 puan) tarafından
..................

6 Cevaplar

+1 oy
(1,558 puan) tarafından
Pirinç unu zararlı degil sadece kilo yapıyo ama kaşık mamaları zararlı çünkü onlar işlem görmüş hazır gıdalardır
-Reklam-
+1 oy
(484 puan) tarafından
Canım benim bebeğimde 3 buçuk aylık meme reddi yaptı emmedigi için de sütüm çekildi zaten sütüm de yetmiyordu. Mama olarak Aptamil conformil kullanıyordum yıl sonu üretim yapmadıkları için 1 aydır bulmakta zorlandım Bebelac Aptamil bunları da bebeğim yemiyor. Bugün kendim keçi sütü ile mama yaptım evde onu çok şükür içti deniyorum şuan bı aksilik olmazsa onu yapicam bundan sonra. Keçi sütüne pirinç unu da katıyorum bence sende evde kendin yapmalısın hazırlar her daim katkılıdir. 
0 oy
(160 puan) tarafından
Bence zararli degildir ya sonucta bi cogumuz pirinc unuyla buyumusuzdur ama hazir mamaya bisi diyemem katki maddesi varmi flan 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Pirinç unu gereksiz kilo alımına sebep oluyor ve bebeklerin bağırsakları sindirim de zorlanıyor o yüzden önerilmiyor. Kaşık mamalar çokda tavsiye edilen birşey değil o yüzden bebeklere verilmesi gereksiz diye düşünüyorum. En güzel kaşık mamayı anne yapar bebeğine içeriği tertemiz olandan o yüzden gereksiz yazdım. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
0 oy
Profil image (367 puan) tarafından

Pirinç unu zararlı olduğunu düşünmüyorum aksine besleyici fakat vitamin açısından belki yetersiz olabilir mesela ben her gece yatmadan oğluma princ unu mama yapıyorum ılıdiktan sonra muz fındık ezmesi çilek mevsim meyvesi pekmez ne varsa katıyorum. Kim yemedi ki bizlerde pirinç unu ile büyüdük şükür saglikliyiz. Hazır olanları desteklemiorum çünkü içersinde ne var bilmiyoruz ama o konuda tartışılır hiç mi hazır bişi yemiyor yada yemeyecek. Ver yesin canım seviyorsa bu benim fikrim bildiğim sağlıkla büyüt:)

0 oy
(497 puan) tarafından
direk pirinçunu vermeyin ama arada pirinmçli ya da tahıllı olan kaşık mamlarınmdan kullanabilirsiniz ben aptamikl 7 tahıllı elmalı kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 650 göst.
0 oy
6 cevap 525 göst.
0 oy
7 cevap 269 göst.
25 Nisan 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayse58 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 471 göst.
10 Mart 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Buglemila (149 puan) tarafından soruldu
...