0 oy
430 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (109 puan) tarafından

Benim bebeğim az kilo alan bir bebek doğduğundan beri öyledir boyuna giden bir bebek 8 buçuk aylık 7 kilo biliyorum bende biraz zayıf ama lütfen. Burda bebekleri nizin kilosu nu yazarken başka anneride düşünün benim oğlum 8 buçuk aylık ama boyu 80 cm doktor doktor gezdim neden almıyor diye her gittğim doktor bana senin bebeğin boya gidiyor kimi enine kimi boyuna ama artık asla tskmıyorum iştahı güzel ya aç kalmıyor varsın almasın:):)

4 Cevaplar

+1 oy
(294 puan) tarafından
Herkese anlatamıyorum canım kilolu bebek tamm daha tatlı oluyo ama yapı meselesi Michelin lastiği gibi sisirmeye gerek yok karnı doysun sağlıklı olsun yeter bana da zayıf dediler halamın iki oğlu var biri zayıf uzun boylu biri kısa kilolu bende kısa kilolu gibi olmazda uzun olan gibi olur ne farkı var gözünüzde onların dedim odada herkes sustu bişey diyemedi :)
-Reklam-
+1 oy
(2,835 puan) tarafından
Bir bebek kilo almadan boyu uzamaz zaten canım kilo alır boya verir yani kilo almış oluyir ben sürekli anlatmaya çalışıyorum insanlara ama az diyorlar hala.seni hatırlıyorum çok üzülüyordun benim kizkmda hep geriden geliyor ama her hareketinde ilerde ben oyuzdrn hiç bir zaman kilosuna takmadım sağlık daha önemli.
0 oy
(162 puan) tarafından
Sağlığı yerinde mi önemli olan bu. Kilo bize yakışmıyor onlara neden yakıştırmıya çalışırız anlam veremiyorum Bi türlü. Sağlıklı mutlu ve huzurluysa bebeğimiz yeterli bence. 
(109 puan) tarafından
Bende bir zamanlar öyleydim takıntı haline gelmiştim ya birde oturup ağlıyordum şimdi o twkıntımı yendim çokta sağlıklı oğlum maşallah
0 oy
(324 puan) tarafından
Bi zamanlar bnde öyleydim canım ama sırf etraf baskısından suan oğlum altı aylık sekiz kilo 80 cm boyu var kaynanam hala hala zayıf diyor bi krede boyu uzun masallah demiyor üstelik sadece anne sütüyle besleniyor anladım ki kmseyi tatmin edemicm bnde vazgectm
...