0 oy
296 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (59 puan) tarafından
Sorum yukarıda
Bebek Ayı 1

1 cevap

0 oy
(1,369 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, nasıl ve neden olmuş, acaba?  ne diyorlar doktorlar? , hiç duymadım böyle bişey doğum esnasında mı bişey oldu yoksa doğum sonrası ihmal olabilir mi?  bebek hemşireleri tarafından? Bi sürü soru işareti oluştu kafamda. Küveze doğum sonrası hemen  kafada kanama mı var die aldılar, yoksa küçük mü doğdu ondan mı? Çok merak ediyorum inşallah biran önce düzelir kuzucuk iyi haberlerini bekliyoruz canım. 
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sarılıktan kuvozde kaldı 1 gece ondan dolayı kafasında 1. Ve 2. Derece kanama var dedi kendiliğinden geçebilir dedi önemli olan ilerlememesi dedi rabbim yavrularimizi sağlıklı ve hayırlı etsin inşallah
(1,369 puan) tarafından
Hiç duymadım böyle bi durum, inşallah duymayalım da bundan sonra, bebeklere karşı hep çok hassastım, şimdi kendi bebeğim de olunca iyice hassaslaştım, hiç kıyamıyorum, masum meleğim benim Rabbim ve melekleri evlatlarımızın her daim yanında olsun inşallah canım, sanada güç kuvvet versin ki yavruna bakabil. Son durumu yaz burdan merak ederim kuzucuğu. Dua edicem şimdi uyumadan onun için ve tüm hasta  bebişler için.
-Reklam-
...