0 oy
168 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,296 puan) tarafından
18 aylık oğlum 2 gecedir akşam 10 da yatıyor gece 1 de kalkıyor ve 5 e kadar oturuyor. 5 te yatıp 7 de kalkıyor. Uykusu düzene girmişti ama 2 gündür böyle oluyor.

3 gün önce oğlumun 18 aylık kontrolleri ve menenjit aşısı için doktor kontrolü vardı. Doktor diş döneminde olmadığını söyledi. Acaba menenjit aşısı uyku problemi yapar mı? Aslında aşıyı olduğu gün iyi uyudu, problem ertesi gün başladı. 

1 cevap

0 oy
(296 puan) tarafından
Menenjit aşısı bizde uykusuzluk yapmadı. Ama 2 aydır benim oğlumun uyku düzeni bozuk gece 5-6 defa uyanıyor. Küçükken hiç yapmazdı. Dişle ilgili olsa bu kadar sürmezdi. Sanırım bu dönemde huy değiştiriyorlar. İstersen sen bi de doktoruna sor
(1,296 puan) tarafından
Uykusu 2 aydır filan düzene girmişti. Öncesinde 2 saatte bir uyanıyordu hep. Menenjit aşısının da 3. dozunu oldu aslında. İlk 2 dozunda uykusuzluk olmamıştı. Doktor diş döneminde de değil diyince neden uyumadığını bilemiyorum.
(21 puan) tarafından
Benimki de bı kac güne 18 aylik olacak.Yaklasik 10 gündür hastaydı soğuk almıştı .Doktora götürdük boğazı çok şişmiş,kulağa vurmuş ve dış etleri baya sismis iltihaplanmis dedi ben şok geçirdim.Neyse ilaçlarla duzeldik çok şükür.Ama uyku diye bisey kalmadı halbuki düzelmişti.Dun gece belki distir diye bı ölçek parol verdim.Saat başı kalkıp resmen ay diye agliyodu.Demem o ki bilemiyoruz belki arka dişleri cikiyodur bı ölçek ağrı kesicisi varsa verin uyanmiyosa bı daha ki saat muhtemelen distir.
(1,296 puan) tarafından
1 gün öncesinde doktora götürdük, aşı olacağı için özellikle sordum, tüm ağzını inceledi ve diş döneminde değil dedi. Ağrı kesici verdim ilk gece aslında yine uyumadı.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...