0 oy
165 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (72 puan) tarafından
AnnisLer bebisLeriniz icin nasil egitici oyunlar oynuyorsunuz birseyleri nasil oqretiyorsunuz.. Hayvanlari tanitmaya calisiyorum ama yirtiyo bakmiyo kaciyo kelime oqretmeye calisiyorum baska seylerle ilqlenmek istiyo siz neler yapiyorsunuz. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,558 puan) tarafından
Televizyon izliyormu
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim ben hayvanlari, meyve sebzeleri vs buzdolabi magnetleriyle ogretmistim. Bak bu inek, bak bu havuc diyerek degil tabi. Oyun icinde dogal bir ogrenme sureciyle ogrendi. Her ne ogretmeye calisiyorsan oyunla ogret. Mesela renkleri oyunnhamurlariyla ogrendi. Ponpon almistim bir suru, onlarla falan oynuyoruz. Bir de kendim oynarken hep konusarak oynarim (sari ponponlari buraya koyayim, kirmizi ponponlari bu kaba biriktireyim vs gibi). Bu ponponlardan ornek şemalar hazirlayip kizimin da yapmasini istiyorum ama pek orali olmuyor :D mesela bi kaba sari ve kirmizi ponpon koyuyorum, onundeki bos kaba da ayni renkteki ppnponlari bulup koymasi amac. Henuz hevesli degil.

Fotograf mandallari var minik minik, onlari doldur bosalt yapiyor. Oyuncak kasiklariyla topluyor bazen, bazen sıkılıp avucluyor tabi :)  o
Profil image (2,520 puan) tarafından
Ogretici oyun icin instagramda montessoru etkinlikleri olan yerli yabanci pek cok sayfa var. Yasa gore gruplandirilmis oyunlar bulabilirsin.

İlgili bir soru bulunamadı

...