0 oy
222 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (199 puan) tarafından
Oğlum 9 günlük göbek bağı dün yada ondan önceki gün hastanede yatarken düşmüş sizce yarın banyo yaptırayım mi siz ne zaman yaptırdınız.

Birde kaç saatte bir uyandırıp emziriyordunuz?
Bebek Ayı 9 günlük

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (338 puan) tarafından

Hastaneden çıktığımız gün yaptırdık cnaim biz Çarşamba dünyaya gelmişti Perşembe günü akşam banyosunu yaptırdık doktorumuz göbek bağına dikkat ederek ettirebilir banyo sonrası kuru tutmanız gerek demişti :) 2 saatte bir emzirmeye çalış canım en fazla 2.5 saat olabilir ama çok tutma aralarını bol bol beslenmeye ve uyumaya ihtiyaçları var :) sarılık olmaması için 

(199 puan) tarafından
Sarılık olmuştu canım birde idrat yolu enfeksiyonundan hastanede yatmıştı dün çıkardık. Ben uyandiramiyorum bir türlü birde guatir değeri yüksek çıkmış ondan mı yoksa uyanamadigi için mi bilmiyorum ama emmiyor uyuyor bizde sagik biberonla veriyoruz en son
Profil image (338 puan) tarafından
Benim bebeğim de hiç uyanmazdi sarilikran uyur derler ama biz de sarılık da yoktu ama ne yaparsan yap uyanma yoktu yeni yeni geçiyor bu huyu 51 günlük olduk şimdi sadece  anne baba disinda başka bir kişi varsa uyanmıyor hiçbir şekilde ama ebeveynleri olarak tek kalırsak yakınında o zaman gözünü acıyor çok saçma ama gerçekten böyle :)
Maalesef benim sütüm hiç inmedi mememi çok güzel emiyordu ama asla süt inmedi biz de inmese bile anne kokusu alması için önce emzirdik sonra mama takviyesinde bulunduk ve böyle devam ediyoruz :)
Çok çok geçmiş olsun inşallah hepsi buhar olir geçer de çok sağlıklı huzurlu bir bebeğiniz olur inşallah canım
(199 puan) tarafından
Amin canım. Çok teşekkür ederim. Hepimizin bebeği sağlıklı ve huzurlu olsun inşallah
Profil image (338 puan) tarafından
Amin ecmain inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,300 puan) tarafından
gobek bagi koptu hafif sulu gibiydi yerleri  ertesi gun ikizlerimi yikadik.ilk baslarda 2 saatte bir emziriyordum sariligi cabuk atlatsin diye.
0 oy
Profil image (77 puan) tarafından
Ben daha göbek bağı düşmeden hastaneden çıkar çıkmaz yaptırmıştım göbek bağına dikkat ederek yaparsan hiç bir sorun çıkmaz. Benim bebeğim ilk doğduğunda biraz sarılık vardı 2 saatte bir emzir demişlerdi ama bazen uyandıramazdık çok zor uyanırdı ayaklarını gıdıklardık yada burnunu sıkardık bebek hemşiresi öyle demişti
0 oy
(224 puan) tarafından
Göbek bağı düştükten 2 gün sonra yıkamani tavsiye ederim. Birde gazlı beze tentürdiyot döküp göbeğine sür ki iyi kurusun . Doktor öyle söyledi bize bizde öyle yaptik. 

Geçmiş olsun.  2 saati geçirme sakın. Allah yardımcın olsun 
(199 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 595 göst.
9 Ağustos 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Brnbbb (25 puan) tarafından soruldu
...