0 oy
352 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (329 puan) tarafından
Tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyim

4 Cevaplar

+3 oy
(1,539 puan) tarafından
Canım öncelikle sakin ol. Mümkünse 1 veya 2 kişi olsun sadece kalabalık yapıp çocuğu da germeyin korkabilir çünkü. Sen sakin olursan o da sakın olacaktır merak etme o suya aslında çok alışkın hep suyun içinde yuzdu sonuçta. Sende ona o rahatlığı ver. Ne aç ne tok olsun mesela tek göğüs emzirdikten 20 dakika sonra yika. İlk yıkamada başından aşağı su dökerek değil de suyun içinde yuzdurerek yıka. Kuvetine suyu ılık doldur tamamen ve onu suda yüzdür. Elinle kafasını yüzünü sil. Şampuan sabun kullanma sadece içinde yüzdür ona şarkı soyle onunla konuş sürekli gülumse bunlar aslında çok önemli şeyler.. Zaten tertemiz o hemen kopuk sabun şampuana gerek yok önemli olan ilk banyoyu korkutmadan atlatmak. Duştan çıkıp havluya sarar sarmaz diğer göğsünü de emzir ki banyoyla memeyi bagdastirsin ve korkmasın. Emdikten sonra da giydir. Ben böyle yaptım hep ve suyu o kadar çok sevdi ki :) çok etkili oldu yani :) 
(387 puan) tarafından
Çok güzel anlatmışsınız bayıldım:)
(1,539 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)) kendimi bildim bileli hamilelik ve bebeğe çok düşkündüm bebek yıkama videosunu lisede izlemiştim kendi bebeğim de de aynısını yaptım böyle :)
(387 puan) tarafından
Maşallah bayağa önceden ön hazırlık olmuş :) Sağlıkla büyüsün bebeğiniz
(1,539 puan) tarafından
Sizinde inşallah :) teşekkürler tekrar :)
-Reklam-
0 oy
(885 puan) tarafından
Kulağına su kaçmasın. Üşütmemeye dikkat et koltuk altlari boynunun altı gibi kapalı olan yerleri yıka pişik olmasin. Başını iyi durulla konak olabiliyor Muş bu yüzden. 
0 oy
Profil image (840 puan) tarafından
Kulqk arkasini iyi yika sut birike bilir yikadiktan sonra yagla mis gibi olur kulagini agzinla hup diye c3k su kacmis olabilir rahatlar agzina su falan g3lm3z korklam guzel giydir emzir kumdak yqp uyut sonra sen yikan yat bebeginin yanina dinlen ben h3p gul suyu koydum az cik banyo suyuma gul gibi koksun diye 
0 oy
Profil image (698 puan) tarafından
Çocuk yıkamak çok basit Öncelikle küvet filen varsa bu daha senin için kolay ve basit bir hal alir önce vücudunu güzelce sabunla elinle masaj yaparak Ondan sonra kafasına geriye doğru suyu attırarak elinle yıka yüzüne de elinle biraz suyla yüzünü   yıka al sna çocuk yıkandı bile surekli konuş elini tut tek basna yikarsn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 273 göst.
0 oy
1 cevap 143 göst.
...