0 oy
276 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (315 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar kızım 10.5 aylık gün için de neler yapıyorsunuz hangi oyuncaklardan ve ya kitaplardan yararlanıyorsunuz. Tavsiye edeceginiz hikaye kitabi ve egiticioyuncak var mi acaba? Günde kaç uyku yapıyor benim kizim normalde iki uyku yapıyor ama bir bazı günler 1 uyku yapmaya başladı sizinde böyle mi? Son olarak yeme düzeniniz nasıl sabah kahvalti öğlen ve akşam yemeği duzenine ne zaman gececek bebekler? Tabi ki ara öğünlerde(meyve, yoğurt) olmak üzere. Şimdiden teşekkürler

4 Cevaplar

0 oy
(560 puan) tarafından
Benim oğlum da 10.5 aylık. Gün içinde salıncakta sallanıyor hikaye okuyor ve bol bol yaramazlık yapıyoruz. Kahvaltıda bazen omlet, bazen haşlanmış yumurta, bazen yumurtalı ekmek yapıp yanına salatalık, tahin pekmez, bazen muz bazen avakado falan veriyorum. Öğlen saati yemek pek istemiyo o zaman meyve yiyip 3 4 gibi yemek yer. Akşam da bizimle yemek yer. Uyku düzeni genelde 2 kez fakat bu aralar bazen 1 kez uyuyor. Və geceleri sık uyanmaya başladı. 
-Reklam-
0 oy
(164 puan) tarafından
Kızım da 10bucuk aylık canım sabah 8.30 9 gibi kalkıyor genelde daha erken ama 11 gibi kahvaltı yapıyoruz kıymalı yumurta yarım avakoda bide yulaf yapyrum içne muz ceviz pekmez koyuyorum portakal suyuyla birlikte veriyorum sonra 1 uykumuz var kalktığında emzirip evde hangi meyve varsa onu veriyorum yemek olarakta o an aklıma ne gelirse o karnabahar olur makarna olur tavuk corbası artık ne verdiysem 10 gibi uyuyor bazen daha geç 1 de gece beslenmesi var tabi onu hala geçemedik mama veriyorum bu aralar kızımda uyanıyor sanırım dişten. Oyun olarak aktive maması yürüme arkadası salıncak kartlar öyle zaman geçiriyor ilgi delisi o yüzen hep yanındayım hiç bi iş yapamyrm maalesef.. 
0 oy
(721 puan) tarafından
Benimde kızım 10.5 aylık 3 ana öğün 1 ara öğün tüketiyor. Genelde sabah 1 kez ve akşam 1 kez öğünler dışında mama içer. Kartondan kitapları var onları okuyoruz sayfa çevirmeyi seviyor. Bul tak oyuncakları, halka geçirme, top atma arada kucağıma oturtup el sallama, birbir gibi oyunlar eşliğinde konuşma gibi aktiviteler. Yürüdüğü için evi peşim sıra turluyor karıştırıyor 2 uyku yapıyor sabah uyanma saatinden 2-3 saat sonra uyur. Uyandıktan 3 saat sonra bir uyku daha yapar. Sonra genelde 4 saat sonra gece uykusu. 
(164 puan) tarafından
Bultak oyunları oynayabiliyor mu peki.
(721 puan) tarafından
Evet bir o atıyor bir ben. Bir kaç aydır önünde ama yeni yeni atmaya başladı her seferinde de tutturamayabiliyor deniyor deniyor kızıp atıyor
(164 puan) tarafından
Resim yada linki varmıdır oyuncağın rica etsem atarmısınız.
0 oy
(721 puan) tarafından

image

bbizim bul tak oyuncağımız bu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 458 göst.
9 Nisan 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde linalina (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
22 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Süt kuzusu (24 puan) tarafından soruldu
...