0 oy
496 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (89 puan) tarafından

Guzel Anneler,oğlumun yuzundekiler doğumdan 1 hafta sonra az şekilde vardı. Günden gune çoğaldı.sadece yuzunde vardi 1hafta oldu boynunda da var.iki çocuk doktoru bide aile hekimi gördü önemli bişey değil yeni doganlarda olur ve geçer dediler.bebanthol nemlendirici verdi bi tane doktor.sürüyorum ama faydası yok.alerji doktoruda gördü test yaptı birşeye alerjisi çıkmadı.geçer diye bekledim daha kotu ve pütürlü pütürlü oldu.bu hafta son care cildiye ye goturcem artık.kasiniyo mudur.çok husursuz degil ama.

image

image

egzema olabilirmi.sizce önemli birsey mi.suan 40 günlük.

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (840 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Ip alerjisi de olabilr egzamada cokmu optunuz az sutunden sur oralara doktora git o detayli anlatir masalllah  bol bol yagla bebegini
(89 puan) tarafından
Sütüm degiyor zaten yüzüne sütte kötü yaparmiş internette gördüm. İpli şeyler giydirmiyorum.başta giydirdim 10 gün falan oldu giydirmiyorum
-Reklam-
0 oy
(778 puan) tarafından
Fazla sıcağa maruz bırakıyor olabilir misin? Birde öpmeyin. Yünlü ve tüylü şeyler yerine penye giydirip her gun dus aldirip atopik nemlendirici krem kullanın.
(89 puan) tarafından
2 gün de bir yıkıyor uz. Tüylu giydirmiyorum.ilk başlarda eşim ve kızım hep opuyodu kötü olunca 1hafta falan oldu onlarda opmuyo
0 oy
(12 puan) tarafından
Sivilce gibi kızarıklıklarsa (resimde tam seçemedim) buna milia deniyor. Anne sütünden geçen hormonlardan kaynaklanıyor. Benim 45 günlük oğlumda da var. Doktorum geçer merak etme zararsız dedi. İnternetten okuduğuma göre 3-4 ayda geçiyormuş. Kızımda olmamıştı ama oğlumda oldu. 
(89 puan) tarafından
Evet bi ara irinliydi sivilce gibi o mu oluyo.
(12 puan) tarafından
Evet, zamanla kızarıklık ve pütürlük gibi oluyo, irinler yok oluyor. Endişe etmeyin zamanla geçer. Yine de doktorunuza danışın içiniz daha da rahat eder.
0 oy
(55 puan) tarafından
Aldığınız giysilerin %100 pamuklu olmasına dikkat edin, içerisinde sentetik, polyester veya yün olmasın (bir çok ürün böyle malesef), her gün nemlendirin, odasına tüylü battaniye VS sokmayın, egzama ya benziyor cunku. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
12 cevap 732 göst.
0 oy
0 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
20 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Erenimin annesi (254 puan) tarafından soruldu
...