0 oy
247 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (47 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 4 aylik olmamıza 2 gün var ve sütüm azalmış sanki sağdım 30 cc anca cıktı 1 saate ve bebeğim geceleri özellikle sürekli emmek için uyanıyor yarim saate bir doymuyor mu acaba sütüm yetersiz mı geliyor bu konuda bilgisi olan başına gelen var mı? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Sağdigin sut on süt canım sagimda tüm süt çekilmiyor özellikle arka sütü bir tek bebek emerken gelir içini rahat tut kullandığım bir tarifi vereyim size hemşire önerdi bir bardak pekmez yarım su bardağı sıcak su bir kaşık eritilmiş tereyağı karıştır her gün üç yemek kaşığı arkasından bol bol su iç canım birde bal.kabagi tarifi var bir parça şekersiz pişmiş kabak bir bardak tahin bir bardak pekmez bir bardak süt kabağı güzelce çek karıştır hepsini içebilirsin inşallah etkisini görürsün sütün yeterliyse bile vitaminini artırır bol.bol süt olsun bebise inşallah ☺️
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım denicem
-Reklam-
0 oy
(35 puan) tarafından
Günde 5 kere cisli bez çıkarıyorsa doyuyordur demişti doktorumuz. Sizde bol bol emzirin ve bol su için. En güzel süt yapan şey su. Emdikçe artar sütünüz merak etmeyin. 
(35 puan) tarafından
Günde 5 kez cis yapiyorsa
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallh

İlgili bir soru bulunamadı

...