0 oy
356 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (394 puan) tarafından
7 aylık. Sabah 9 da kalkıyor gece 2 3 de uyuyor

6 Cevaplar

0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ben sabah erken uyanmasın diye güneş geçirmeyen perde var onu çekiyorum bazen 10 bazen 11 e kadar uyuyor belki böyle birşey yapabilirsiniz. Gece de her uyandığında emzirmemeye başladım uyanıp pışpışla kendi dalmaya başladı bazen de ninni açıyorum onunla uyuyor 3. Uyanmasında emzirdim şimdi kızım 8,5 aylık bir kere uyanıyor bazen arada uyanıyor ama çok nadir ondada hiç ses çıkarmıyorum kendi dalıyor uykuya her bebek kendine özeldir sadece paylaşmak istedim belki işinize yarar sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
-Reklam-
0 oy
(315 puan) tarafından
Bunun nedeni gündüz uykularınız ile alakali. Sabah uykusu değil. Muhtemelen son uykusuna geç yatiriyorsunuzdur geç kalkiyordur. Gündüz uykularını yazarsaniz yardımcı olabilirim.
(394 puan) tarafından
Belli bir düzen yok. 2 uyku genelde yapıyor. 7 8 gibi akşam genelde 1 saat uyuyor
(42 puan) tarafından
O saatlerde uyursa gece uykusuna geçemez canım 4 5 gibi uyut 9 gibi onu uykuya ayarla canım
(315 puan) tarafından
O saatler geç gündüz uykusu işte bu yüzden gece uyumak bilmiyor.
0 oy
(119 puan) tarafından
Hay maşallah sübhanallah bu enerji nerden geliyor bunlara acaba gündüz az mı yoruluyor
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Gunduz uykusu nasil?cok fazla uyuyorsa ve ya son uykusuna 6dan sonra yatiyorsa gece uykusunun gec bir saate kalmasi normal.
0 oy
Profil image (118 puan) tarafından
Ayyyyyy benim kızımda öyle bende çok yoruluyorum uykusuzluktan gözlerimin etrafı yanıyor ve çok huysuz kızım başedemiyorum artık onunla 
0 oy
Profil image (2,029 puan) tarafından
Sabah en geç 8 de uyanmalı. Gündüz uykularını en geç 6-6 buçukta bitirmiş olmanız ve gece uykusuna da en geç 9 - 9 buçukta geçmiş olmalı. Uyku saatlerini düzene sok canım. Aynı saatlerde uyutmaya çalış. Kısa bir süre sonra alışacaktır saati gelince uykusu gelir ve uyur. Diyelim ki 9 da uyudu 1 saat sonra uyandı. Yatağından alıp salona veya başka yere götürmeyin lambayı açmayın. Tekrar uyutun. Eğer odadan çıkarsanız bir daha uyutmak çok zor oluyor. 
...