0 oy
460 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (555 puan) tarafından
Azaldı gibi ama regl oldum 2 gün oldu biteli ondan mi bilemedim azalır mı kizlar nasi çoğalan azaldıysa endişe ettim

6 Cevaplar

0 oy
(555 puan) tarafından
Bilen yok mu yaaa
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Ayni dert bende de var ve hic fikrim yok umarim yazan olur 
0 oy
(108 puan) tarafından
Bana hemsireler emzirme sonrasi sutunu sagarsan cogalir demisti bende yeni dogum yaptim emzirip sagiyorum her seferinde degil ama benim bebek sorunlu biraz meme almiyor alirsada kisq emiyor
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Kısa süreli emmede azalma ihtimali çok yüksek her emzirme sonrasında sağım yaparsanız azalma olmaz süt sinyali az gittiği için vücut emildiği kadar süt üretir o yüzden sağımla sütünüzü koruyabilirsiniz sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
0 oy
(448 puan) tarafından
Bende Buraya tam da sizin dönemde sormuştum. Sağım yapın azalır falan dediler ama hiç vaktim olmadı. Uyku düzeniniz olursa erken Yatmaya çalışın güzel beslenin ara öğün yapın rezene veya ıhLmur çay için kısacası güzel beslenip diblenirseniz hiç bir sorun olmaz. Zaten bebekler gelişimine göre bazen az bazen çok emiyor. Emdiği sürece ihtiyacını üretir meme. Siz araya mama koymayın yeter. 
0 oy
(98 puan) tarafından
Ayni durum bende de oldu. Ilk regl oldugumda sütüm tamen gitti sonra sağım yaptm iki gün boyunca fazlasıyla geldi. Yine reglim ama azalma yok bebeğim emmiyor bu sefer . Bebeğin emmedigi için sütun yenilenmiyor sağım yap istersen bende sağım yapacağım sütüm çoğalsın diye. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 262 göst.
0 oy
1 cevap 260 göst.
20 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Abcdefg (555 puan) tarafından soruldu
...