0 oy
261 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (160 puan) tarafından
Merhaba kızlar doğumdan beri ara ara sütümü sağıp buzluğa koydum. Şuan oğlum 2 aylık dolapta baya süt birikti bunları ne yapmalıyım? 

4 Cevaplar

0 oy
(384 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
3 ay ömrü var değişik yapabilirsiniz dondurucudakini çıkarıp ılık suyun içinde çözdürüp kullanabilirsiniz bunun süresi 24 saattir 24 saatte kullanmazsanız çöpe atın ve ılıtıp çözdürdüğünüz sütü tekrar ılıtıp içirmeyin o süt bozulur tek seferde ılıtın yeni sütü üzü sapıp onu dondurucuya atabilirsiniz boşa gitmemiş olur ve Allah korusun hasta olursanız bazı ilaçları kullanırken emzirmeye ara vermek gerekir olurda öyle bişey olursa mama vermez yine anne sütü kullanabilirsiniz çok var dolap dolu diyorsanız da hastanelerde yatan minik ve yetişkin kanser hastalarımız var doktorlar şifa niyetine anne sütü içmeleri i istiyor onlara bağışta bulunabilirsiniz ve inanın bu çok güzel bişey olur bol bol dua alırsınız 
(160 puan) tarafından
Canım mesajın çok açıklayıcı olmuş. Yardımın için çok teşekkür ederim. Kanser hastaları demişsin yardımcı olmak çok güzel bir şey olur ama nasıl vereceğim? Hastanelerle mi görüşmem gerekir?
(384 puan) tarafından
Evet özellikle çocuk hematoloji ve yetişkin hematoloji immünoloji bu bölümde yatan hastalara tavsiye ediyorlar
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Buzluta 3 ay ömrü var buzluktakini çözdürün yeni sagdıgınızı buzluga atın 
0 oy
Profil image (115 puan) tarafından
Benim oglum icmedi benimkilerde duruyo    cikardim 4 aylikti icsin diye azini burusturdu icmedi   bende bilmiyorum duruyolar bazilari cicek dibine dokuyo  kullanmadigini 
0 oy
(211 puan) tarafından
Benimde buzlukta epey sütüm var doktorum onlarla bebeğim için  muhallebi falan ayapabileceğimi söylemişti ama tadında demirimsi bir acılık oluyor bebeğim beğenmedi. Kanser hastası biri için verecektim ama oda sonradan vazgeçti kaldı öyle :) 
(160 puan) tarafından
Kanser hastalarına veriliyor öu canım? Tanıdığın biri mi bağış filan mı yapıyorsun?
(211 puan) tarafından
Kanser hastalarına veriliyormuş tedavilerinde iyi geliyormuş. Tanıdığım biri kemoterapi görüyordu ona verecektim ama doktoru olmaz dediği için veremedim canım kaldı öyle. Çevremde çok aradım ihtiyacı olan ama herkeste kabul etmiyor, herkese de sorulmuyor malum :)

İlgili bir soru bulunamadı

...