0 oy
250 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (104 puan) tarafından
Kizlar 10ve 5 arasi emzirdigimde uykuya gecebiliyor gaz olmuyor 10 dan once uyuyamamiyor gazdan 10 dan sonra emİriyorum gaza sksmiyo birde en son sabah 5 te emzirdimmi rahat yatiyo ama sabah altida emerse gazdan uyuyamiyor birdaha anne sutunun gece sakinleatirici ozelligi varmis laktoz orani cok dusukmus yagli ve sakinleatirici sut olurmus gercekten de oyle 
Bebek Ayı 3

3 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Damla kullanıyomusun bıde devamlı gazını cıkar 
-Reklam-
0 oy
(343 puan) tarafından
Bnm kizmda 2 3 gundur gecelri kiwranip duruyor napacagmi sasirdim artik delircemm
0 oy
(43 puan) tarafından
20 günlükken başladı gaz sorunu şuan 26 günlük hemen aynı gün bulduk çözümü çok rahat şükür. Ayvadana çayı içiyorm. Tavsiye ederim gaz sorunu olan mutlaka denesin hem sizin sindirim sisteminizi çalıştırıyor hem de bebiş gazını rahat çıkarıyor. 
(104 puan) tarafından
Ne cayi canim anlayamadim birde nasil tuketiyorsun gunde kac kere ne zaman iciyorsun
(43 puan) tarafından
Otun adı ayvadana canım. Şehirlere göre ismi değişiyor. Google dan resmine bakıp aktara göster onlar verir. Çiçek şeklinde bişey. Su bardağına bir iki dal ciceginden koyup kaynamış su doldur 4-5 dakika bekle ciceklerini çıkar. Tadı biraz acı şeker katabilirsin. Ben biraz soğuyunca hızlıca içi veriyorum. Sabah ve akşam bir su bardağı içiyorm. İlk gün çay bardağıyla ertesi gün su bardağıyla içersin. Senin de metabolizman hızlanır. Sende bol bol gaz çıkarırsın. Biz oğluşumla yarış yapıyoruz gaz çıkarırken. Allah seni inadırsın. Büyük insan gibi gaz çıkarıyor. Gaz sesinden sonra eşim bana bakıyor. Bende ben degilim oğlan yaptı diyorum. O derece yani. Uzun oldu. İnşallah sende faydasını görürsün.
(43 puan) tarafından
Sabah kahvaltıdan sonra akşamda yemekden sonra iç canım. Aç karnına içme tok karnına içmen gerekiyor. Zaten aç ken içersen seni rahatsız eder. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama ben bir aylıkkenden beri ara ara bir çay kaşığı bebeğede veriyorm. Ona da aynı şekilde emzirdikden sonra tok karna veriyorum. Ama her zaman değil. Haftada bir iki kez. Hem kaka hem gazını rahat rahat yapıyor o zaman.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
20 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde BüşRana (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
21 Ekim 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aycand. (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
5 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elifby (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
29 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Pinarr.1 (68 puan) tarafından soruldu
...