0 oy
604 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (15 puan) tarafından
Beslenme sonrası ağız dolusu peynir kesiği seklinde kusmalar yenidoğan bebeklerinizde oldu mu

5 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Ay evt bnde tam bunu araştırıodm 17 günlük bebeğim her emzirdikten snra peynir kesiği gbi kusuo bazen sade süt çıakrıo neden acaba inş bilen vardır yazar bekleyelim
-Reklam-
0 oy
(182 puan) tarafından
Bende de oldu canım daha bebeklerin mide kapakçığı tam gelişmediği için gaz çıkarırken geri geliyor genirdigi zman oluyo genelde yapamayınca benim bebeğimdede oluyor takip ettim yatarken yada kucagimdayken geniremiyor kusuyo hatta bazen kusmayı beceremiyor burnundan da geliyor nefesinin kesildiği zamanlarda oluyo ters çevirip sırtına vuruyoruz hemen 
0 oy
(119 puan) tarafından
Hiç olmadı çok şükür sende oldu diye başkasında da olur diyen bişe yok canım. Ama illa vardır
0 oy
(929 puan) tarafından
Bu yüzden belki on kere dr a götürdüm en sonunda azarlandım. Ara ara gazını çıkarın emzirirken. Meme değiştirirken muhakkak. Eğik / dik konumda tutun bi on beş dk . Oynamayın sarsmayın  ve de eğimli yatırın hafif. Midr kapağı kasları yetişkin gibi olmadığı için, geri gelecektir emdiği illaki. Korkmayın. Bi kaç ayda düzelir. Kendinize bir ev üniforması yapın sağa kusarsa sola sola kusarsa sağa alırsınız. Kolay gelsin sabır edilecek bir dönem.
(929 puan) tarafından
Kaka falan yapacağı zamanda kendini sıktığında ya da gerinmek istediğinde de kusabilir. Enteresan canlılar yenidoğanlar.
0 oy
(13 puan) tarafından
Bebegim 100 gunluk oldu. Ilk baslarda surekli kustu. Kac kez bogulma riski gecirdi. Bu yuzden surekli basinda bekledik. Surekli saga sola donemeyecek sekilde havlu vs ile destekleyerek yatirin. Duz yatinca boguulma riski oluyor. Hatta az evvel emdi yatti uyandi cok kusunca kizardi sayet kaldirmasam bogurdu muhtemelen. 3 ayi gecti hala saga sola yatiriyorun bazen kayarak surt ustu oluyor ve basindan ayrilamiyorum.Emdikten sonra gaz cikarmak gerek. Ek gidaya gecince azalir ve gecer deniliyorm suanda da azaldi ama surekli takipteyim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 226 göst.
0 oy
1 cevap 224 göst.
23 Kasım 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Efsun18 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 118 göst.
28 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Monarosaa (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 628 göst.
4 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Asellll (35 puan) tarafından soruldu
...