0 oy
190 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (936 puan) tarafından
Bebeğim yeni sekiz aylık oldu. Bizimle yatıyor dördüncü ayından beri ama yaklaşık bir aydır yatakta sürekli yuvarlanıyor sağdan sola, soldan sağa, yukarıdan aşağı. Yataktan düşer diye yer yatağı yaptık kendi yatağınızı yere indirdik. Şuan kendi yatagimizi kızıma bıraktık biz koltukta yatıyoruz resmen. Böyle bir yuvarlanma şekli yok ya, sürekli hiç durmadan yatağın her köşesine yuvarlanıyor. Neden olabilir acaba bu, ya da aynı durumda olan var mı ?

2 Cevaplar

0 oy
(1,386 puan) tarafından
Benim kız da 7. Aydan beri anlattığın gibi kapı ağzından topladım kaç gece 
(936 puan) tarafından
Yatağı yere indirdik, açık olan her yerini yastıkla kapattık sadece uç kısmı açıktı yatağın, ilk gece ordan düşmüş yüzüstü. Allah'tan yatağı indirmisiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dönmede ustalaştı ya hevesini alsın annesi. İlerleyen dönemde bırakmaz ama azaltır. Kızım da 6,7. Aylarda döner dönerken beşiğe çarpar uyanırdı. Yine dönüyor ama eskisi kadar değil. 
(936 puan) tarafından
Kızım da o aylarda dönmeye başladı ama azalmıyor gittikçe depar atmaya başladı :)
tarafından
:) yatağına geri mi koysanız. Dönünce çarpıyorum durayım belki der :)
(936 puan) tarafından
Ben yanında olunca çarpa çarpa beni uyandırıyor, donemedigi için de sinirlenip kendisi uyanıyor :) ya bı yandan çok sevimli oluyor ama sürekli olunca da sabaha kadar yüz kere uyandırıyor, bi de dönerken ihh falan yapıyor. Uyandı sanıp firliyorum ama bakıyorum gözler kapalı
(936 puan) tarafından
Dönme alanı olmadığı için sanırım yatağında hiç yatmıyor
tarafından
Belli bi süre sonra uyanmaktan kendisi de rahatsız oluyordu kızım o yüzden pek dönmemeye başladı diye düşünüyorum.tabi bu benim yorumum bebişler neyi ne için yapıyor kim bilir :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 251 göst.
25 Temmuz 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cansu Aygün (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
5 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hsret.1234 (25 puan) tarafından soruldu
...