0 oy
550 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (138 puan) tarafından
Kızlar kızım uyuzzxz bir buçuk aydır uğraşıyrm gitmrdi ne kullandıysak gitmio geçiren varsa nolur bişey desin bitmio lanet şey bizede bulaştı kızım çok kaşınıo çok üzlüyrm 

4 Cevaplar

0 oy
(160 puan) tarafından

**** İÇİN BİTKİSEL ÖNERİLER

Çay ağacı yağı

Bir yemek kaşığı çay ağacı yağı ile bir yemek kaşığı zeytinyağını karıştırarak etkilenmiş bölgeye günde iki kez sürün. Bu yöntemi iki üç hafta kadar sürdürerek parazitlerden tamamen kurtulabilirsiniz. Çay ağacı yağını emziren anneler ve hamileler kesinlikle kullanmamalıdır.

Beyaz sirke

Bir su bardağı beyaz sirke ile yine aynı oranda suyu karıştırın. Bir pamuk parçasını bu karışım ile ıslatarak 5 dakika kadar etkilenen bölgede tutun. 10-15 gün boyunca günde üç kez tekrarlayın.

Zerdeçal

Bir yemek kaşığı toz zerdeçalı, birkaç damla limon suyuyla kalın bir macun tabakası elde edene kadar karıştırın. Bu macunu sorunlu bölgelere uygulayıp birkaç saat bekleyin ve sonra ılık su ile durulayın. Vücudunuz parazitlerden tamamen arınana kadar macunu sürmeye devam edin.

Tuz

Suyun içerisinde eritilen tuz ile banyo uyuza karşı etkili bir yöntemdir.






İnsAllah işinize yarar çok geçmiş olsun 

(138 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(206 puan) tarafından
Ben yurtdışından dönünce olmuştum. M ile başlayan bir ilaçtır adını hatırlamıyorum. Onu tüm vücuda sürüp kullanmıştım ama bebekler nasıl bilmiyorum. Bir de doktor herşeyi ütülememiz gerektiğini söylemişti. Öyle yaptık atlattık çok şükür. İnşallah kısa zamanda şifa bulur. 
(138 puan) tarafından
İnşallah ya :(
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Kıyafetlerinizi 60 derecede yıkayın, yıkadıktan sonra beyaz sirke ile durulama yaptırın, kıyafetleri güneşte kurutun diyeceğim ama güneş olmadığı için mutlaka ütüleyin herşeyinizi bebeğinizi gün aşırı duş aldırın ki rahatlasın. Nevresimlerinizi hergün değiştirin çok yorucu olacak ama bu bakteri ancak bu şekilde yok olur birde doktorunuzun verdiği ilaç krem kullanarak inşallah kökünden çözersiniz. Allah yardımcınız olsun. 
0 oy
(14 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun bulaşıcı bir hastalık size bulasmadi mı 
(138 puan) tarafından
Canaım bulaştı maf olduk kaşnstdan
(14 puan) tarafından
Bizde de vardı tam geçti 1 ay sonra tekrar çıktı yine sürdük krem bitmek bilmiyor Allah hepimize şifa versin inşallah ve ben 3 buçuk aydır uğraşıyorum kolay geçmiyor
(138 puan) tarafından
Ay geröktnmi ya napıcaz yaa
(14 puan) tarafından
Bilmiyorum bizde her ilacı denedik çok yoruldum artık ama önceden doluydu bebeğimin kolu şimdi 2 tane var bunada şükür
(138 puan) tarafından
Ay iyi bari çok şülğr bnnm kızımnda öyle dolu ya
(48 puan) tarafından
Resmî var mı canım atsan nasıl bisey oluyor bu **** bende kaçınıyorum ama anlamadigim temastaki kimseye gecmedi nasıl **** buu bi alerji dediler bir stres bir **** bende sasirdims

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 218 göst.
31 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dilllllaraaa (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 834 göst.
0 oy
2 cevap 470 göst.
0 oy
4 cevap 512 göst.
...