0 oy
363 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (8 puan) tarafından
canım anneler, covid oldum ben de eşim de. 2 yaşında kızım var, tıkındık eve. Çocuk aksi gibi yatmak bilmiyorum akşamları, hep yanında istiyor. Mikroptan da anlamıyor. Nasıl ederim, kızımı korurum aklınıza ıhtıyacım var.
Bebek Ayı 24

4 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
baybay damlayı duydun mu hiç? Eczaneden al, internetten al ama al. Hem cocugun uykusuzluguna hem benım uykusuzluguma nası ıyı geldı. İçinde tamamne bitkilerden oluşuyor. Melisa, ıhlamur, mayıs papatyası var. Uykudan once 1 kasık ıcırıosun cocuga mıs gıbı uyuyor kendi, uykuları da duzene girdi benimkinin bununla. 
(8 puan) tarafından
baybay ı reklamda gördüm haftasonu. internette yorumlara baktım baya güzel yorumlar var. Eczaneye telefon ettim, elinde yokmuş ama getirtcek o da çok önerdi. Bakalım kullanıcam, yorumlarımı paylaşırım.
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Canım bizde olmstuk benm bebegim daha 1.5 aylıktı emziriyordum maske eldiven le temas ettim korkma rabbim korur onu sen sadece önlemini al maske eldiven el temzligi bol bol 
0 oy
(139 puan) tarafından
Biz de gecirdik, oglum da 2 yasinda. Eldiven ve maske takarsan sorun olmaz. Bizimkisinin 1 gun sadece ateşi cikti o kadar. Cocuklar atlatiyorlar korkmayin. Calpol verin ama o da cok dusurmuyor atesini. 
0 oy
tarafından
Maskesiz durmayın maskeyi oynamayın. Maskesi sık sık değiştirmeye çalışın. Ellerinizi sık sık yıkayın. Eldiven kullanmaya gerek yok. Odayı sık sık kısa sürede olsa havalandırın. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 321 göst.
0 oy
10 cevap 237 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
0 oy
5 cevap 248 göst.
20 Eylül 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Adenneva (177 puan) tarafından soruldu
...