0 oy
126 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
7 aylikbebeğim var alt 2 dışı cıktı ateşleniyo ara ara nasil düşüre bilirim dış ateşi olabilirmi 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından
Eğer diş ateşi olduğuna eminseniz korkmayın benim kızım 3 gün 3 gece 37 buçuk ateşle geçirdi o dönemi sadece ateş olduğu için yani öksürük burun akıntısı vs.olmadığı için diş olduğunu anlamıştım ama aile baskısı sonucu 3 günün sonunda doktora götürdüm birşeyi yok diş demişti dolven şurup verdi calpol şurupla beraber 4 saat arayla dönüşümlü olarak içirin demişti ( 6 saat arayla verebilirsiniz bence) eğer ıslak havlu koymanıza müsade ederse ılık suyla ıslayıp koltuk altı kasık ve alnına koyabilirsiniz bol su verin dudakları falan çok kurur bu dönemde yudum yudum olsada içirin mutlaka sıkı giydirmeyin çok . Çorap hiç giydirmeyin ateş ayaklardan düşer başkada aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar Allah yardımcınız olsun bol sabır diliyorum geçmiş olsun kolay gelsin.
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Canım huysuz ve mızmızsa salya akıtıyor kulağını çekiştiriyor ve ağzına sürekli birşeyler alıyorsa diştendir ateşi kesinlikle şırangayı 2 ml kadar çek yarım ölçek calpol ver  düşürüyor hemen 4 saat arayla ateşi kontrol et varsa yine var   calpol ver. Çok aşırı huzursuz ağlıyorsa fitil varsa daha iyi olur  rahatlar çocuk buzluğa dişiliğini koy donunca ılık suda ılıştır ağzına  ver sen tut damakları rahatlasın.  Diş jeli mutlak kullan bebeğe. Buzluğa ıslak ağız  bezi koy donunca eline ver ağzına alır. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
25 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde AsilAlp (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 746 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
29 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde melekbaga (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 413 göst.
28 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gmzeee (14 puan) tarafından soruldu
...