0 oy
112 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (32 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim 22 mayıs doğumlu hala emekleme yok ayrıca yüz üstü durmaktan nefret ediyor onun dışında desteksiz oturma dönme de bir sıkıntımız yok. Sizler nasıl ?

5 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
Merhaba benim bebeğim de 9 Mayıs doğumlu şimdi size ne yazsam da ister istemez kıyaslama yapacaksınız.örnnek olarak kızım emeklliyor 7 Aydan beri ama her bebek kendine özgü gelişim gösterir belki sizin bebeğiniz emeklemeden yürüyecek tamamen genetik aslında.Mesela benim bebeğime de çok ufak diyorlar ama gelişimi normal.siz onun ilgisini çekecek oyuncaklar koyun onu çağırın ama emin olun o ne zaman isterse o zaman emekler yürür diz sadece takip edin sevin sarılın öpün.
-Reklam-
0 oy
Profil image (260 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah canım 
0 oy
(47 puan) tarafından
Sunu farkettim yüz üstü yatmak istemeyen bebek emeklemiyor ya benim kızımda emeklemiyor poposuyla gidiyor 15 aylik oldu bu ay içinde yuz  üstü yatmayı sevdi
(936 puan) tarafından
Bizimki de sürekli yüz üstü yatmak isterdi ama sekiz aylık sürünerek depar atıyor ama hala emekleme yok :)
(47 puan) tarafından
Surunmekte yüz üstü durmak benin kiz onuda yapmadı :)
(936 puan) tarafından
Yaa inanır mısın buraya yazdıktan bikac saat sonrs kızım emeklemeye başladı :) ama kesinlikle stres yapma, yaklaşık bir hafta önce bebeğim desteksiz oturamiyor diye post açmıştım ve şuan bebeğim desteksiz oturuyor, emeklemeye başladı, tutunup kalkmaya ve yan yan bikac adım atmaya başladı. Ağzım açık izliyorum ve hayret ediyorum nasıl oldu diye. Yani bir anda oluyor, sen de bı bakmışsın kalkmis dizlerinin üzerine :) ay sonradan farkettim ben bunu post sahibine yazmıştım görür inşallah :)))
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Yegenim yuzustu yatmakdn nefret ederdi ama 6aylikken emekledi.kizim cok seviyordu ama 9ayda emekledi.bebeginiz desteksiz otura biliyor yuvarlana biliyorsa emekleme sorin degil.kizim 2ay komando gibi surundi 9aya iki gun kala da emekledi.bazi bebekler emeklemeden yururler.her bebek kendine ozgu bu konuda.ben hic takilmadim emekleme ve yurumw konusuna.daha fazla konusmasina yonelmisdim.erken konusmasi erken yurumesindn iyidir bana gore.
0 oy
(43 puan) tarafından
Benim kızımda öyle nefret ediyor emeklemiyor örümcekle geziyor ama emekleme yok yeni yeni dönüyor zorla oda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
6 cevap 159 göst.
14 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Tugbam (14 puan) tarafından soruldu
...