0 oy
325 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,619 puan) tarafından

Sevgili tecrübeli anneler gerçekten çok merak ediyorum çünkü gece de uyanıp bay bay yapıyor, öpücük atıyor, alkışlıyor, sabah ezanı alarmı gibi uyanıp Allah diyor, bazen emzirirken yanıma yatırıyorum rahat emzireyim diye babasını hissettiği an baba baba başlıyor. Kızım 10 gün sonra 9 aylık olacak Rabbım nasip ederse birkaç gündür bu şekilde tekrarı uykusunu bölüyor heyecanlanıyor uykuya dalması biraz zaman alıyor. Çok güzel birşey ama her öğrendiğini bu şekilde tekrar edecekse vay halime size soruyorum bu şekilde devam edecek mi eğer edecekse kendimi hazırlayayım. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :) 

Bebek Ayı 9 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Masallah bebeginize.kizim 15aylik hala devam ediyor tekrar durumu.gece uyanib bazen buldum diyor ve ya nasilsin bebis?diyor.sabah 5de uyaniyor yanima aliyorim.baba nerde diye babasini bulub ona sarilyor.oyrenmeye devam ettiyi surece devam edicek by durum sanirim.
(1,619 puan) tarafından
Allah razı olsun :) demekki yeni başladık ve bu şekilde devam edeceğiz sizin yavrunuza da maşallah... çok komik oluyorlar gülümsüyorum ama kelime arttıkça da bu durum nasıl olur diye korkmadım desem yalan olur o yüzden sormak istedim. Cevabınız için teşekkür ederim :) tatlı dilli yavrularamız olsun inşallah :)
(8,034 puan) tarafından
Amin Insallah.ilk 3yas cok onemli bebekler icin.o donemlerde boyle gece uyanib oyrendiklerini tekrarlama durumu normal.Insallah daha da guzel gunlerini goruruz
(1,619 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum inşallah teşekkür ederim :)
-Reklam-
+1 oy
(306 puan) tarafından
Aaaa , benim kızım 10 aylık hatta 11 sayılır nerdeyse hiç bu söyledikleriniz yapmıyor çok tuhaf geldi
(1,619 puan) tarafından
Benim kızım da birkaç gündür böyle bende merakımdan sorma gereksinimi duydum her öğrendiğini yapacak mı diye :)
+1 oy
(448 puan) tarafından
Kızım 14 aylık gece uyuyamazsa perde aç diyor ama gözleri kapalı kedimiz var ece koydu ismini onu çağırıyor. Avize diyor. Herhalde uykuya tekrar dalmaya çalışırken zihni o kadar hızlı çalışıyor ki onu durduramıyor çünkü bazen tüh der gibi ellerini şaklatıp kafasına vuruyor. Gün içinde yaptığı öğrendiği veya ters giden bişeyi tekrar tekrar düşündüğünü görebiliyorum. Sakinleştirmek için sarılıyorum rahatlamssını sağlıyorum yanağını yanağıma koyuyorum ya da koluma yatırıp sarılıyorum. Böylece uykuya kolay dalıyor. 
(1,619 puan) tarafından
Demekki bebeklerin genelinde var bu durum benim çok hoşuma gidiyor ama kelime hazinesi arttıkça tekrarlar bayağı uzar diye korktum uykusuz geceler :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 312 göst.
6 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Güldeniz (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 428 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
19 Şubat 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Evlatttt (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
1 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Azra 35 (2 puan) tarafından soruldu
...