0 oy
262 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (47 puan) tarafından
Benim kizimin disi yok hala emziriyorum ama ne versem valla kararsiz kaliuorum danino yigurt filan seviyor 
Bebek Ayı 8 ay

3 Cevaplar

0 oy
(8 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Benim bebeğiminde dişleri henüz yok oyuzden katı yiyeceklere biraz daha geç başlayabiliyorlar.ama sabah kahvaltısında genellikle lor, keçiboynuzu özü pekmezi tam yumurta sarısı yarım avokado azicikta muzu karıştırıp veriyorum.Tamamen püre yapmayıp biraz pütürlü bırakıyorum ki alışsın diye.oglen yaptığım sebze yada yoğurt çorbası vs gibi çorbalar yediriyorum içine birazcık ekmek doğrayıp.aksam üzeride meyve püresi veriyorum.Bunlar dışında da sabah ilk uyandığında 180 ml birde gün içinde 180 ml olmak üzere iki kerede mama içiyor canim.Ama her bebek farklıdır 8;aylık bebek gunnicinde 2 çay bardağı ek gıda almalı diyor doktorlar.
-Reklam-
0 oy
(2,835 puan) tarafından
8. Ayda artık siz ne yerseniz onlardan verebilirsiniz tussuz ve baharatsiz bir şekilde dişinin olup olmaması önemli değil bebekler yiyecekleri damağında eziyor zaten 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bebeğinizin yemek yemesi dişleriyle alakalı değil damaklarıyla ezebiliyorlar benim kızım da 9 aylık olacak herşeyi yediriyorum ilk zamanlar bayağı öğürdü ama artık alıştı ona özel püre yaparsam yemiyor bizim yemeklerden yemeyi çok seviyor bende bize yaptığımız yemeklerin salçasına tuzuna baharatına dikkat ediyorum birlikte yiyoruz. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 309 göst.
0 oy
2 cevap 489 göst.
0 oy
4 cevap 844 göst.
0 oy
6 cevap 732 göst.
11 Aralık 2020 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Mucizemm (233 puan) tarafından soruldu
...