0 oy
342 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,539 puan) tarafından
Kızlar 6 12 ay seçtim ama D vitaminini ilk aydan beri kullanıyoruz hepimiz tabiki.. Ancak sağlık ocağından alınan D vitaminin içeriğinin temiz olmadığı ve paraben içerdiğini okumuştum burda bir anneden. Bunu kontrolde doktoruma sordum. Sağlık ocağından aldığım D vitaminini ilk ay da gösterip bunu verdiler kullanıyim mi diye danismistim evet kullan demişti zaten daha önce. Böyle birsey duydum doğru mu dedim. Paraben içerdiği doğru ama bebeklere de büyüklere de zarar verecek miktarda değil, zaten çoğunda buna benzer maddeler var sadece insanlar bunu bildiği için böyle dusunuyor dedi. Kendisi de kızında aynı vitamini kullanmış. Gönül rahatlığıyla kullanabilirmisiz :) 

3 Cevaplar

0 oy
(6,550 puan) tarafından
Pedia d kullanabilirsin canım hem reçete edilebiliyor hemde paraben içermiyor temiz içeriği 
(1,539 puan) tarafından
Yok canım ya ben ikna oldum verileni kullanıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(477 puan) tarafından
Oncelikle paylaşımınız için  teşekkürler Bende  kullanıyorum  kizim 6 aylik evet anneler olarak bebeğimize  vereceğimiz herseyi araştırıyoruz ama özelden alacağımız damlalar  cok pahali içeriği temiz organik diyoruz ama içindekileri tam olarak bilemiyoruz  maddi imkanı olmadığı için birçok anne devletin verdiği ilaclari kullaniyor.. Rabbim cumlemizin  evlatlarini  korusun:)
(1,539 puan) tarafından
Evet bende aynısını söyledim eğer içinde zararlı birsey olmayan bir damla tavsiye ederseniz onu alicam dedim o da yazarım Bi vitamin ama hepsinde benzer maddeler var sadece siz bilmiyorsunuz dedi. Misal kan damlasını sağlık ocağından farklı kullanıyorum çünkü o kabız yapıyor doktorun ayrı olarak yazdığı çok şükür hiç yapmadı. Paradan kaçınmak değil bu sadece bişeyi sırf yapmak için yapmayalım ha olabilir durumu olmayan da olabilir belki sırf böyle okuduğu için hiç D vitamini de vermeyecektir belki. O yüzden kimse korkmasın yani versin vitamini :) bende size teşekkür ederim :)
0 oy
(123 puan) tarafından
Allah razı olsun bilgin için o kadar paylaşımlar görünce bende üzülüyorum yanlış mı veriyoruz biz diye insan teredütte kalıyor herşey de var zaten d vitamin içeriği kötü olsa saglık Bakanlığı onaylanmaz gönül ister herşeyin en iyisini alalım ama alınmıyor herşeyi teşekkür ederim 
(1,539 puan) tarafından
Evet haklısın herkes en çok bebeğini dusunuyo benim içim ferahladi eminim benim gibi kafasına takılan vardır dedim içiniz rahatladıysa sizinde ne mutlu bana :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
18 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Busraysenur (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,742 göst.
+1 oy
1 cevap 658 göst.
29 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde gokceprensesinannesi (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
17 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Baran yanaz (66 puan) tarafından soruldu
...