0 oy
582 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızlar biraz önce 00.08de bebeğim boğulma tehlikesi geçirdi. Mercimek çorbası vermiştim ne koyu ne duruydu orta. Bi anda ağzından gaz çıkarır gibi oldu çıkaramadı kızardı sonra ağlamaya başladı ters çevirdim sırtına hafif hafif vurdum kusturdum rahatladı sizler ne yaptınız? Var mı başına böyle bişey gelen??

7 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Kizimin bogazinda avokado parcasi kalmisti yiyememis bnde uzerine yumurta sarisi koydum yedi sanip ve mama sandalyesinde bagliydi cok.korktum hemen kaldirip ters cevirdim senin gibi sirtina vurunca firladi bogazindan. Gecmis olsun size de.
-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından
Bizimde ilk defa 2 gün önce mercimek corbasında oldu canım. Öksürme ve kıpkırmızı oldu yan cevırdik sırtına vurduk o sekilde toparladı. Ağzında yemek varken hızlı hızlı ağızdan nefes alıp veriyor oyın yapıyor kendince bu yüzden oldu. Hepde yapmadığı zamana denk getirmeye calısıyorum ac bırakcam en sonunda aklım cıktı yerinden. 
0 oy
(357 puan) tarafından
Corba kasik mamasi verince su ver mutlaka . Bende yasadim  kac kere sirtina vur su ver . İnternetten bakabilirsin 
0 oy
(8 puan) tarafından
Çok gecmiş olsun  
0 oy
(936 puan) tarafından
Bikac gün önce ben de yaşadım, çorbanın suyunu kaseyi ağzına verdim yavaş yavaş içiyordu ben tutuyordum. Burnuna da gelmiş o da içine çekmiş sanırım. Birden çırpınmaya başladı ödüm koptu, mama sandalyesinde bağlıydı bı de. Hemen eşimi çağırdım Allah'tan yanimizdaydi. Hemen çıkardık ama o zamana kadar zaten kendisi öksürük çıkardı, eşim ters çevirip sırtına vurdu. Bizim ödümüz koptu ama hanım ağlamadi bile :)
0 oy
(920 puan) tarafından
Gece 12 de mercimek çorbasımı veriyorsunuz. 
Profil image (99 puan) tarafından
Tabiki hayır gece 12de mama veriyorum. Çorbayı 7.buçukta vermiştim
0 oy
Profil image (99 puan) tarafından
Bizde korktuk.  Sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 155 göst.
2 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Edosumm (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 755 göst.
0 oy
2 cevap 321 göst.
...