0 oy
135 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar benim bebebegim premeature sogdu 8 aylik aralugin 17 sjnde dogdu mememi tutmuyo silikon meme ucuyla denedim onu tutuyor fakat cabuk birakiryor ondan sonra biberunla veriyorum onla iciyor memeyi cabuk birakiyor napmam lazim premature oldug icin hrmen yatiyor kaldirdigim zamanada gec yatiyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,447 puan) tarafından
Öncelikle biberonu bırakın biberon bebeğine yaptığın en büyük kötülük biberon verdikçe senin sütün kaçacak. Anlatıyorum.. 5ml'lik şırıngalar ediniyorsun ardından mamayı ağzına sıkıp memeyi tutturuyorsun (çok aç değilken yap) 3 saatte bir besliyorsan 2 saatte bunu yap. Biraz huysuzlanacak ama memeyi tutacak. Tutturunca yandan memeye dayayıp şırıngayı yavaş yavaş sıkıyorsun bunu çok değil 2 gün yap her öğünde. Sütün artacak sürekli emdiği için ve memeyi almaya başlayacak.
-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Benim bebeğim de prematüre doğdu bende çok uğraştım emmesi için ama biberon vermedim şurup şırıngası ya da normal 5 ml lik şırıngalarla ver kesinlikle. Her fırsatta emzirmeyi dene sakin sessiz ve loş Bi odada yap bunu bebeğinle konuş sev ben öyle yaparak emzirmeyi başardım bide göğüs ucum yoktu ona rağmen sabırla sürekli denedim sonunda tuttu. Bi alışsın annesi daha küçük çabuk yorulur o yüzden hemen bırakır biraz bekledikten sonra yine dene ama pes etme. 

İlgili bir soru bulunamadı

...