0 oy
273 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (77 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar merhaba 3 aylık bebeğim var oruç tutmak istiyirum kandilde sütüm akşama kadar yeter mi 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(168 puan) tarafından
Gün çok uzun değil ama bol su için. Birde gece olmadı 1 2 sağım yapın kaşıkla yada bardakla falan verirsiniz. Süt öyle bir günde kesilmez yada eksilmez siz susuz kalırsınız 
(77 puan) tarafından
Teşekür ederim sağolun
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Canım bebeğin ek gıda dönemine Geçe ne kadar oruç tutmak düşmez yani bebeğin sadece senden beslendiği için oruç dusmuyo sana ama ek mama aliyo sa eğer yada ek gıda ya geçmişsen tutabilirsin.
(77 puan) tarafından
Yok canım geçmedi ek gıdaya anne sütü alıyor
(143 puan) tarafından
Canım benim bebelerimiz bizden besleniyo ve onların rızkını kesmeye hakkımız yok yeri geliyo akşama kadar sürekli biseyler yiyip ictigimizde bile sutumuz az oluyo ki bide oruçlu yken düşün burda kim nasıl yorumlar bilmiyorum ve ben duyduğum uyguladigim kadarıyla söylüyorum ikinci bebeğim ek gıdaya geçtiginde7 aylıkken bile bebegimebakacak gücüm kalmiyo sütüm azaliyo diye bile tutamamıştım şimdi 3. Bebeğim ve şuan 6 aylık ramazan da insaallah 8 aylik olucak ve tutabilir miyim çocuklarıma o şekilde bakabilir miyim diye düşünüyorum
(77 puan) tarafından
Yazın için teşekür ederim canım tutmayayım o zaman haklısın rıskını kesmeyelim teşekür ederim bilgin için
0 oy
(24 puan) tarafından
Canım tutabilirsin bence benim kırkın çıkışı ramazana denk geldi ben oruç tutabiliyordum sütümde yetiyordu sahurda yada yatmadan önce bol şekerli çay ve bol su iç sütun de bol olur ve yeter diye düşünüyorum hem günlerde fazla uzun değil.
(77 puan) tarafından
2 gün tutucam kandil diye canım inşallah bi şey olmaz teşekür ederim hepinize❤

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 384 göst.
12 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Eymen Efnan (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
0 oy
5 cevap 566 göst.
0 oy
1 cevap 289 göst.
...