0 oy
311 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar 3 aylık bebeğim var kilo kaybı olduğu için şırıngsyla mama takviyesi yapıyorum günde 3 kez ama mamayı 10 gündür veriyorum şırıngsyla vermeme rağmen meme reddi yaşıyorum ne yapmalıyım 

5 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
Post üste çıksın 
Profil image (84 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Sen asla vazgeçme ne olursa olsun sürekli memeni ver o açıkırsa zaten mecbur emecek başka çaresi yok sakın hata edıp mama yı arttırma hatta gerekirse ara ver mama ya bır kav gun tekrar memenı emene kadar.

Şı an tam meme reddı yapacak ayında dıkkat et gecıyor bu dönem sen hıc zorlama o açıkırsa senı bulur annesi
Profil image (84 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım bizde de olmuştu bu ayda oluyor ama sonra düzeliyor,sen emzirmeyi bırakma , yatarak dene , ayakta dene , emzik alıyorsa eğer ağzından emzigini çeker çekmez memeyi ver ben öyle yaparak emzirdim,birde uyku arasında dalacakken emzir.
Profil image (84 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(382 puan) tarafından
Sağ meme reddi yaşadım 1 hafta kadar. Sağ  Kulağıma çıngırak takarak emzirmeyi denedim çok az başarılı oldum. Babası sağ arka taraftan şarkılar söyledi sebeklikler yaptı o da az fayda etti. Bebek yatar pozisyonda bende üstüne eğilerek emzirdim biraz daha işe yaradı. Tabi aralarda hep emzirmeden sağ tarafa alıyordum öylece bekliyordum  alışsın diye. Banyo yaptırmadan önce kıyafetlerini çıkarttıktan sonra ten tene temas yapıyordum yine sağ tarafa. Ve yaptıklarım sonuç verdi sende deneyebilirsin
Profil image (84 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(4 puan) tarafından
Emzirme destek sistemi diye bir uygulama var kesinlikle işe yarıyor. Nasıl uygulandığının linkini de bırakıyorum. Biz bu yolla aştık bu durumu. Umarım sizin de derdinize derman olur.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 289 göst.
0 oy
9 cevap 428 göst.
0 oy
0 cevap 149 göst.
...