0 oy
274 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (80 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba, oğlum 9 aylık doğduğundan beri aslında mız mız olduğu belliydi çünkü hep beni istiyordu hala da öyle tek bırakamıyorum oyuncaklarıyla yer yapıyorum oynasın diye yok 5 dk sustuğunu görmüyorum sürekli Hıı hıı mz mız ilgisini çekicek hiç bişey bulamıyorum dışarda kar yağıyo çıkarsam olmaz camdan baktırıyorum biraz ama uzanıp dinlendiğimi bilmem çok yıprandım o böyle mız mız olunda kolum kalkmıyo hiç bişey yapasım gelmiyo ne iş ne yemek yani bağırsa çağırsa konuşmaya çalışsa kendi çapında eğlense mutlu olurum ama mız mızlığından nefesim daralıyor sinir geliyor bana şimdi üstten diş çıkarıcak o yüzden huzursuz diye düşünüyorum yani demem o ki tek başıma ilgileniyorum çoğunlukla eşim çalışıyo ne yapmalıyım kızlar siz neler yapıyorsunuz yavrunuzla. Benim ki emeklemiyoda valla çok zor bu süreçler. 
Bebek Ayı 9

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu aylar ayrılık kayısı çok olur yapca k bişey yok canım. Yanında durmuyor mu iş yaparken.ben beşiğe koyuyorum bazen yatağa uzanıyorum o mırıl mırıl ediyo başımda. 
(80 puan) tarafından
Bi süreye kadar duruyo susuyo sonra hemen mızlıyo yine bu aralar da sırt üstü yatarken ayaklarını havaya kaldırıp zıplıyo poposunu da kaldırıyo yani ayaklarıyla tekme atıyo kendine dokundurtmayı hiç sevmiyo bilmiyorum valla canım her bebek farklı işte benim ki de böyle bazen gerçekten çok doluyorum istemsiz bağırıyorum ağlıyo dayanamıyorum sarılıyorum bu bağırmalarım da onu etkiliyo yapmıcam diyorum kendime ama insan tutamıyor bazen kendini off of
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından

11 aylık olucak daha yeni yeni azıcık bi düzelme var  gece fram uyky yokk bel ağrısı uykusuzluk ölüyorum:angel:

(80 puan) tarafından
Bende öyleyim valla her yerim ağrıyo napalım bugünlerde geçicek sabır
0 oy
(64 puan) tarafından
Canım benim oglumda doğduğundan beri hep mız mız hep ağlamaklı idi .özelliklede 9 12 ay arası bu çok artmıştı . Kucama alırım ağlar oturturum ağlar dolastiririm ağlar yani ne yapsam ağlardı. En son susturamiyinca bende oturup aglardim. Ve şuan anliyorum ki dönemsel birseymis. O dönem daha yeni tutunup bı yerlerden ayağa kalkıp yuremeye çalışıyordu sonra elinden tutup yürüttük felan derken 12 aylıkken yürüdü . Yürüdükten sonra çok rahatladım. Mizmizligi çok azaldı ve giderek akillandi yine arada mizmizligi inatciligi olur ama öncesine göre çok çok iyi. Şuan 19 aylık.

Sizinki de dönemsel olabilir . Bazı büyüme atağı dönemleri oluyor onlardan birde 9 aylıkken basliyo.yurume yada emekleme evresine giriyolar. Bu da onlarda stres üretip mizmizlanmalarina sebep oluyor. Yürüme hevesi varsa elirinden tutup yürütmeye çalışabilirsin, koltukları u şeklinde birleştirip sıralamasını saglayabilirsin , havann güzel olduğunda bolca dışarı cikarabilrsin tava tencere tencere ve  kapaklariyla oynayabilirsiniz ya da nebiliyim iç içe geçen plastik kapları kule yapıp sonra birden yıkıp guludurebilirsin benim yaptığım bazı şeyler bunlardi sende dene inşallah birazda olsa oyalanir.
(80 puan) tarafından
Canım vakit ayırdığın için teşekkür ederim Allah razı olsun uygulıycam dediklerini :)
(64 puan) tarafından
Ne demek rica ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
27 cevap 1,087 göst.
16 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Busrakrn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.
9 Temmuz 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Döndü6842. (10 puan) tarafından soruldu
...