0 oy
201 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (374 puan) tarafından

Kızlar çay kaşığı ucuyla yoğurt verdik yüzünde biseyler oldu. Ertesi.gun tekrar denedim yine oldu. Tekrar ne zaman denemem gerekir ?

Doktora goturulmelimi bu konuda . 
Başka hiç bir.zaman yüzünde vücudunda öyle birşey olmadı. Ben sürekli yiyorum hiç döküntüsü kaşıntısı pisk kanlı kaka vs olmadı. Mukusu var sürekli ama doktor önemli değil diğer belirtileri yoksa zararı olmas dedi
Bebek Ayı 5.5

3 Cevaplar

+1 oy
(2,029 puan) tarafından
Eğer sadece ağız kenarında veya yoğurdun değdiği yerlerde kızarıklık olursa bu alerji demek değildir. Vücudunda da olursa alerjidir demişti doktorumuz. 
-Reklam-
+1 oy
(684 puan) tarafından
Canim biz de yogurtdan alerji vermistik.Ben de 5 ayinda denemisdim yuzu vucudu her yerinde vardi kizariklik.Biri kayb oluyordu baska yerinde cikiyordu.8 aylik olcaz henuz tekrar denemedim risk edemedim.Ama 8 i bitirsin 4 gun kaldi tekrar deniycem insAllah olmaz ya yogurtsuz zor oluyir bazi sebzeleri yemiyor yogurt olsa yer.Ben de daha once kendim yedim hep bir sey olmadi ama direkt kendisi yiyince alerji oldu.Suyunu suzdur dediler yogurtun alerji olmazmis onda onu yaptim alerji olmadi oma bu defa da kabiz oldu o yuzden artik hic hic bir sekilde veremiyorum.
0 oy
(3,039 puan) tarafından
On gün sonra tekrar dene canım yine olursa demekki alerji yapıyor süt urunlerine dikkat et
(374 puan) tarafından
Bebeggim 5 aylık o.yuzden erken olmuş olabilir mi ? 6. Ay bitince tekrar vereceğim umarım düzelir
(3,039 puan) tarafından
Olabilir canım biraz bekle bnd beş buçuk aylıkken yoğurt vermiştim bir problem olmamıştı eğer alerjisi varsa büyük ihtimalle 3 yaşına kadar sürebiliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 248 göst.
30 Mayıs 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Serbaa (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 490 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 190 göst.
...