0 oy
1,098 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (43 puan) tarafından

image

Sorum yukarıda şimdiden teşekkür ederim anneler

11 Cevaplar

0 oy
(259 puan) tarafından
Bende şurada bekleyeyim
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Canım ben bepanthol kullanıyorum Iyi geliyor 
0 oy
tarafından
Her bez değişiminde kaynamış ılımış su ile sil. Sonra 10-15 dk havalandır. Zor olur bacak arasının hava almasını sağlayın. Bepanthol ya da hametan sürebilirsin iz. 
0 oy
(289 puan) tarafından
Ben bepanthol pişik kremi kullandım 1 haftada iyileşti bir daha olmadı
0 oy
Profil image (840 puan) tarafından
Birqz saçma gelecek ama nişasta dok orasi kurur ve gecer kantaron iyi gelir böyle pisliklere 
0 oy
(223 puan) tarafından
Sık sık vez degistir havalandır ve bephantolun onarıcı kremini kullan poşik önleyiciler işe yaramaz artik yara olmuş bu. Bende artık pişik kremi kullanmıyorum bephantol onarıcı krem ve sudokremi birlikte kullaniyorum. Iyilesene kadar her seferinde önce onarici kremi sür sonra sudocremle kapla sonrasinda onaruciyi günde 2 falan sür digerlerinde sudo sür 
0 oy
(559 puan) tarafından
Yaa benimde böyle bi bacağı 
0 oy
tarafından
Krem sürme canım civitiyor ıslak Mendili ılık suyla yıkayıp sil hergun geçer inşallah krem sürüncemede geç iyileşiyor daha çok çanları yanıyor 
0 oy
(224 puan) tarafından
Ilık su ve pamuk ile sil. Ben babyme nin temizleme pamuğunu kullanıyorum.  Islak mendil kullanmıyorum. Sudo crem tavsiye ederim . Birde kremi sürdükten sonra biraz havalandir. 

Bebegun bezi küçük de geliyor olabilir 1 numara büyüğünü kullan . Inşallah geçer. 
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bez numarasini büyütme zamani gelmiş gibi, bezi takmadan önce iç bariyeri elinizle biraz cekiştirip gevşetin sıkmış. Zeytinyagini hicbisey yokken beslemek icin surun boyle olunca sürmeyin o hataya bende düşmüştüm daha kötü yapiyor, yakiyor resmen. Bepantol onarici bakim kremi işe yariyor benim bebegimde sudokrem ve özel yapim bi pişik kremi var onlar işe yaramamisti.
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bezinizin iç bariyerlerini dışa doğru açın vetam bacak arasına gelecek şekilde bağlamayın ben kızımın bezini hep artılı olandan alıp kullanıyorum her değiştirmem de iç bariyerlerin yerlerini değiştiriyorum ilkinde tam bacak arasına getiriyorum diğer değiştirmemde bacak kenarlarına getiriyorum ilk zamanlar bilmediğim için bizde de bu şekil olmaya başlamıştı bu şekilde bağlamaya ve bez numarasına dikkat ederek kontrol altına aldım nacizane söylemek istedim belki işinize yarar sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
...