0 oy
164 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhaba.6 aylik oğlum emzikle uykuya geçiyordu.Dis sıkıntısı başladığı zamandan beri emzik arasındayken oynayıp düşürüyor ve geri yapamayınca ağlıyor.Ben veriyorum yine aynı şeyi yapiyor.Gece uyaninca da emzigi yoksa istiyor veriyorum yine oynayıp düşürüyor ve ağlıyor.Uykusu açılıyor 1 bazen 2 saat uyanık kalıyoruz.Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mi? Acaba geçici bir süreç mi? Sırf emzigi takmaya alışsın diye gündüz de vermeye başladım.Lutfen çözüm verin bana?
Bebek Ayı 6

1 cevap

0 oy
(477 puan) tarafından
bende burdan  bekliyim:) kizim da oyle uyanikken  vermiyorum  ben versem  bile damagini  kasiyor  yada atiyor  uyurken  emziksiz yatmaz emzik  düştüğü anda kiyamet  kopuyor:)))
(26 puan) tarafından
Ya hiç sormayın sizinki kaç aylik?Ben gunduz de veriyorum artik.Cunku cok huysuz.Iki dis birden cıktı yeni daha.Onunla susuyor rahatlamış görünüyor.Bir de ağzından çıkarıp geri takabilmeyi öğrensin diye veriyorum.Inanin gece yaklaştıkça stres oluyorum.Bi uyanıyor sabaha karşı bir daha uyumuyor bir saat.Sonra benim uyku da gidiyor.Sabah da 4.5 yasindaki abisi var diye dinlenemiyorum.Normal emse buyuk rahatlık ama işte.
(477 puan) tarafından
Bizde 6 bucuk ayligiz bizre emzik dusmese  dediginiz gibi deliksiz 5 6 saat uyur ama uyku halinde dusuyor iste bazen yanıma yatırıp elimle  tutuyorum  uyumak için masallah sizin dişler çıkmış  bizde  henüz yok:))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 158 göst.
19 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Arenmommy (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 484 göst.
...