0 oy
262 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (15 puan) tarafından
3.5 Aylık bebeğim var. 1 haftadır terim çok değişik kokuyor. Hergün duş alıyorum deodorant kullanıyorum fayda etmiyor. Günde 3.4 kez kıyafet değişiyorum Napıcağımı şaşırdım. İnternetten biraz arsştırdım. Karaciğer böbrek bağırsak hastalığı fln diyo ama. Bi tek ben miyim  böyle kızlar 

2 Cevaplar

+2 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Hayır cnm bir tek sen değilsin hormonlardan kaynaklanıyor benimde öyle normalde kokmazdı artık kokuyo hamileyken çişimi kaçırıyorum doğurdum o bitti bu ter meselesi başladı vallahi rezillik diz boyu :))
(62 puan) tarafından
Haha ayni beni tarif etmissiniz vallahi
-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından

Nete bakacak olursak kanser bile olabiliriz Allah göstermesin. Gayet normal terlemeniz kızım 9 aylık hala terliyorum boncuk boncuk alnımdan saç diplerimden sırtımdan akıyor vücudumuz ödemi bu şekilde atıyor rahat olun terlemeniz gayet iyi birşey vücut kendini yeniliyor toparlıyor ve bu şekilde fazlalıklardan kurtulacaksınız, koku kısmına gelecek olursak hormonlarınız düzene girmeye başladığı için normal nasıl regl dönemlerinde hassas oluyorsak her kokuyu alıyorsak buda öyle birşey rahat olun, yinede endişe ediyorsanız doktorunuzla görüşün. sağlıcakla kalın :) 

(15 puan) tarafından
Çok kötü kokuyor
 Normal mi peki ‍♀️
(1,619 puan) tarafından
Zamanla normale döneceksiniz vücudunuz toparlandıkça. Diğer tecrübeli anneler de yazacaktır bir çoğu bu durumu yaşıyor.

İlgili bir soru bulunamadı

...