0 oy
352 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (36 puan) tarafından
Kizlar sutum cok cok cok az. Mama veriom iki aylik ogluma. Resmen caktim yok bos emzirmeye. Napa bilirim hemen aninda sutumu cogaltacak ? Yadirgamayin vaktim yok dedigimi. Kimse yok yanimda yardim edecek, sagolsun esimle cok cok problemlerim vardi ve var ama babaligins bise diyemen o konuda iyi ve yardim eder baba az cok ama erkegin yardimi en fazla sofra kaldirmak yada camasirkar toplayip sepete koymak. Hersey bana bakio ve lohusaligimda uzuntuku gecti, hamileligimde ayni sekil. O yuzdende olabilirmi ? 
Bebek Ayı 2

5 Cevaplar

0 oy
(530 puan) tarafından
Bol bol emzirmeye çalışın bol sivi alin rezene için günde en fazla 2 fincan yeşillik iyin bol bol kuru kayisi kuru üzüm hurma kaynatip için çiğ badem çiğ findik ve ceviz iyin
(36 puan) tarafından
Yapiom cnm sadece emzitmeyi azalttim yakan yok . Cunki sut gelmeyince delirio aglio kendini kaybedio
Profil image (1,447 puan) tarafından
Sizde mamayı şırıngayla verin memeyi ağzına verip 5lik şırıngaya mamayı doldurup memenize dayayıp ağzına sıkın. Sizi emdikçe sütünüz gelecek, artacak.
-Reklam-
0 oy
(223 puan) tarafından
Öncelikle lütfen üzülme. Lütfen. Ben üzüldüm harap oldum. Hiç bir şey değişmedi. Sütüne keder bulaştırma. Dünyanın en güzel nimeti kucağında. Sürekli onu düşün, kokla. 

Sık sık emzir, ten tene temas, bolca su, dereotu, incir, hurma,tahin helvası,  rezene anason ısırgan otu kimyon karışımı çay tüketebilirsin. 

Benim bildiklerim bunlar, ben ne yaparsam yapayım sütüm çogalmiyor, bu saydıklarım biraz etki etti sadece. Bünyeden bünyeye fark var sende çoğalsin ınsallah
(36 puan) tarafından
Bende anlik etki edio misal cemrn tohumu kapsulu yutuyom sabaha gogudrrim acio ama fark anca 10 15ml.  

Ah cnm keske ole kolay olsa rabbim bilik cektigimi... Ama sabir elbet duzelir umudu..
0 oy
(3 puan) tarafından
Bebelac damla bana iyi gelmişti ama stres üzüntü çok etkili
(36 puan) tarafından
Almanyada bebelac yok galiva
0 oy
(885 puan) tarafından
Eger bebegin aktif emmiyorsa 2 satte bir sagim yapman lazim gunde  3 litre su tuketmen gerek. Ayni sekil bebegini de 2 saatte bir emzir. Uzum sut yapiyor. Kuru incir kuru kayisi kuru dut. Uzum tahin pekmezi sut yapar rezene anason ic. İnstagram da emzirme danismani dilruba hanim var. Ona yaz istersen o sana cok yardimci olur. Kimseden karsilik beklemiyor. Bebekler emsin sut cogalsin diye elinden geleni yapiyor sagolsun.  Hatta sut yapan urunleri var. Aklina yatarsa alirsin

  
0 oy
Profil image (1,447 puan) tarafından
Evet canım süt artar. Ama yediğin içtiğin memene gitmez yani hemen artsın diye boşuna boş şeyler tüketme. Emzirmek, süt sağmak ve bol su içmekle arttırabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 248 göst.
0 oy
2 cevap 280 göst.
15 Kasım 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
3 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Seynur (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 354 göst.
30 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yenianniş1 (26 puan) tarafından soruldu
...