0 oy
233 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar oğlum 9 aylık elini pipisine koyup bacaklarıyla sıkıştırıyor bacaklarını açıp açıp  kapatıyor böyle yapınca  da hem nefes nefese  kalıyor  hemde çok fazla terliyor. Bezi falan sıkıyor  diye düşündüm ilk önce ama altını  açıyorum  açık bırakıyorum  yine aynı  hareketi  yapıyor görünürde  birşey  yok çişini  gayet rahat yapıyor  bi kızarıklık  bi tahriş  gibi bişeyde görünmüyor. Başlarda  umursamadım  ama şimdi kafama  takılıyor  bir fikri yada bilgisi  olan var mı?

2 Cevaplar

0 oy
(235 puan) tarafından
Kız cocuklarıda erkek cocuklarıda cocukluk donemlerinde maturbasyon yaparlarmis.yani bunu birkere ypip hoslndiyda tekrarliycak siz kızmayin ustelemetin zsmanla birakir.netten bu konu hkkinda arastirma ypabilirsiniz.bir tv programinda cocuk pdikoloklarindan dinlemistim ve yegenimde kiz cocugu kucukken ellerini birlestirir bacak arasina sikıstırıp ayaklarini birbirine sürterdi terlerdi uyuyup kalirdi.suan oyle bir sorunu klmadi
(1 puan) tarafından
Baktim netten ama çocukluk  masturbasyonu başlangıcına 3 yaş diyor yani daha küçüklerle  alakalı bir bilgi bulamadım. Yine de biraz daha bakarım canım teşekkür ederim.
(235 puan) tarafından
Siz cocugunuzu uyarmyin yptigı anda dikkatini başka yere cevirin zmnla bırakicaktir
-Reklam-
0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
cinsel organını keşfediyormuş o dönemlerde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 310 göst.
0 oy
5 cevap 419 göst.
28 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde busyet (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.
...