0 oy
1,696 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (43 puan) tarafından
Sorum yukarıda şimdiden teşekkür ederim anneler  
Bebek Ayı Yenidoğan 18 günlük

24 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Daha çok küçük bebeğiniz emzik yerine kullanması bi yönden iyi sütünüz daha fazla olur 2aylik olana kadar emzik yerine kullanmasına izin verin bence sütünüz rayına oturur ozaman.emzigi de meme reddi olmaması için 1 ayın sonunda verilmesini öneriyor doktorlar 
-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından

Gun olarak küçük olabilir ama memede uyumasi daha sıkıntı suan. Emzik verin bakalim alcakmi?

Bebegim mememi zor tuttu ozaman Benim doktorum emziği verki çene kası kuvvetlensin demişti. Zoraki bibs markanın emzigini tuttu onca emzik arasindan. Ben memede uyudugu an yavasca çekip emzigi verdim onla uykuya devam etti. 
Bugun 70 günlük olduk emzigi de almıyor ama.memede uyuduğu ann sayet yeteri kadar emdiyse ( 2 memede toplam 40 dk tutuyorum) yavascs yerine koyup uyutuyorum..

Yani bazi bebekler alisir ama bazıları alismiyo. Meme reddi yaptığına inanmıyorum cunku emzikten boş cekiyor ama memede sut geliyor. 
Deneyin derim. Rahst edersiniz
0 oy
(155 puan) tarafından
Canım göğsünü emzik niyetine kullanmıyor seni istiyor, kokunu istiyor. Ben de başta öyle sandım çünkü 24 saat nerdeyse düşmüyordu kucağımdan. Sonra araştırdım, doktora sordum. Sadece acıktığında değil gerildiğinde, korktuğunda, susadığında, anneyi istediğinde emmek istermiş. Yepyeni bir dünya her şey yabancı hep sana sığınıyor. Bunu öğrenince rahatladım. Zamanla emme aralarını kendi açtı zaten. Emzik denedim vermeyi her çeşit emzik aldık asla tutmadı. Çocuktan çocuğa değişiyor tabi. 
0 oy
(697 puan) tarafından
Bu durum bebekden bebege degısır . Yorumlara baktım cogunluk verdım bısey olmadı emzık meme devam edıyoruz yazmıs ben 2.aya yakın verdım . O aykı asısından snra huysuzlanıp emzıge düştü benı bıraktı. Meme reddı yasadık bız. Suan 6 aylık hala döndüremedim dahada umudum kalmadı zaten ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
12 Eylül 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Buketsamet10 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
0 oy
10 cevap 648 göst.
...