0 oy
256 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Sorum baslikta. 
Bebek Ayı 17

3 Cevaplar

0 oy
(448 puan) tarafından
15 aylık dün kartından ev yaptık. Oyun hamurunu sert Bi zemine yapıştırıp üzerinden araba geçirdik veya hamura küçük oyuncak sapladık. Çıkan şekiller hakkında konuşuyorum. Göz bandı bağlayıp sesime gelmesini sağlıyorum güvenli Bi yerde. Şönillere kestiğimiz pipetleri boncuk gibi dizme. Süngerlerden blok kesip üstüste dizme. Saklambaç.
(11 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,553 puan) tarafından
Valla oğlum 17 aylık henüz kendi kendine yürüyemiyor, o yüzden bütün evi elimden tutup gezdir beni istiyor ve sürekli babasının gitarını ve  bağlamasını istiyor, buzdolabına merak saldı bu sıralar sürekli içini açıp ne var ne yok bakmak istiyor. Öyle oturup doğru düzgün bir oyun oynama şansım yok bu sıralar. Akşamları babası bul karayı al parayı tarzında bir oyun yapıyor onu çok seviyor. Ben gündüz plastik kaplar veriyorum tahta kaşık ile yemek pişirme oyunu oynuyoruz. Bu şekilde yani. Öyle ana okulu tarzında özellikle bir etkinlik yapmıyoruz. Bence henüz çok küçük en azından 2 yaşına gelmesi lazım diye düşünüyorum. 
(11 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(4,654 puan) tarafından
En sevdigi aktivite mutfak dolaplarini bosaltmak tencerelerle plastiklerle oynamak. Bende ses etmiyorum ona zarar verecek şeyleri ust raflara koydum. Onun disinda akulu atv aldik onu surer biraz. Kendi oyuncaklariyla kitaplariyla oynariz. Kinetik kum ve oyun hamuru aldim ama dokularini sevmedi dokunmak istemiyor. 
(11 puan) tarafından
Benim oglumda dolaplari boşaltmaya hatta dolap icindekileri tek tek bana getirmeye bayılır .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
0 oy
0 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.
27 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde NSYhO (75 puan) tarafından soruldu
...