0 oy
343 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (457 puan) tarafından
Bebegim 3 ay 18 günlük.  Çoğunluk anne sütü ile besliyorum. Arada bi de olsa bebek maması veriyorum .evolvia 1 numara.  Dogdugundan beri kusan reflusu olmayan bi bebek  kendisi. Ama bazen özellikle bu günlerde felaket kusuyor. Bebegime mama yaramıyor mu ki ? Kusturmayan gelişimi destekleyen mama var mi ki ,,? Bebegim için üşütmüş olabilir miyim belirtisi neler ki ? Moralim cok bozuk kusuyor diye :(((((( ben napacam bilmiyorum direkt sizlerle derdimi paylaşmak istedim..... bebeğim hep peynir gibi kusar karni şiş. Ve gazlı. 

4 Cevaplar

0 oy
(147 puan) tarafından
Korkma canım fazlasını çıkartıyor peynir kesiği de sütün yaraması demek malum havalar soğuk kuzucuğu sıkı giydir kendinde öyle sütten bebeğe geçiyor çünkü benim bebeğim de çok kusardı her emzirmeden sonra gazla kusardı mendille hazırda beklerdim çok şükür 5.aydan sonra bitti.
(457 puan) tarafından
Elimdd değil moralim bozuluyor. Mama yapıyor olabilir mi evolvia iyi mi ki
(147 puan) tarafından
Onu bilemicem canım biz hiç kullanmadık anne sütü alıyor birde ek gıdaya geçtik ama dediğim gibi kesik gibi kusuyorsa demekki sütün yarıyor mama vermeyin moralinizi bozmayın en yakın sağlık ocağına götürün isterseniz içiniz rahat etsin.
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Benim bebeğim de aşırı kusardı yarım saatte bir üstünü değiştirirdim desem inanın yani. Doktora da getirdim hatta bi sıkıntı olmadığını söyledi ve ilaç vermişti bi işe yaramadı ama hala kusmalara devam etti şuan 8 aylık çok şükür kusmuyor. Ek gıda sonrası yavaş yavaş bitti geçer yani inşallah sıkıntı yapma :)
0 oy
(343 puan) tarafından
Peynir kesigi gbi kusmasi iyiymis canm midesi eksimez rahatlarmis derler sknti etme bnm kizimda o donmde oyleydi 4. Ayi bitirecez aetik cok sukur azaldi 
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Cnm her beslenmeden sonra kusuyorsa usutmuste olabilir kusmasi yok diyorsun cunku birde gazli bir bebekmi gaz da kusturur
(457 puan) tarafından
Gaz sancilarimiz donem donem hep olur.  Mesala su 3 gündür inanılmaz huysuz. Ve aşırı derecede kusmasida artti. Hatta zor güç emiyor da diyebilirim.
(1,161 puan) tarafından
Buyuk ihtimalle gazından dolayidir kuzum bizdede oyle oluyordu hep acile gidiyordum gazdan diyorlardi lavman yapmislardi bir kac kere. Istersen gaz suruplarini duzenli kullan ve cok sikla beslememe calis zorlama bebegi kendi aciktiginda ister zaten beslenme araligini biraz uzun tut derim 3 saat falan zaten bebek buyumus annesi doktor bana boyle diyordu. Eger cok rahatsizsa bebegin bir fitil kullanabilirsin ama surekli degil. Sakin surekli fitil yapma alıştırma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
6 Haziran 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Tazeanneadayi (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 332 göst.
11 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde TuğçEfe (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
12 saat önce 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Kbr.068 (33 puan) tarafından soruldu
...