0 oy
215 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (197 puan) tarafından
Bebeğim 1 haftadir uyumuyor uykusuzluktan delirecem  anason versem olur mu
Bebek Ayı 10

3 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Uyumuyordan kasıt ne? Anason verseniz uyumaz bayilir
(197 puan) tarafından
Hiç uyumuyor
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Genotoksik etki yapıyor anason ve rezene DNA sına olumsuz etkileri var. Bence bir biyoenerji merkezine götürebilirsiniz. Götüren arkadaşlarm çok memnun kaldı bende randevu aldım götürücem
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Uyumama nedenini arasdirin once.alerji reflu dis cikartma atak haftasi ve ya demir ,d vitamin eksikliyi gibi bir cok nedeni ola bilir uyumamasinin.kizim dogdu digali uyku sorunu olan bir bebek.en son doktorum bu cocuk cok fazla yoruldugu icin uyumuyor dedi.uyku saati yaklasdikca yorucunu oyunlar oynamayi birakdir.bir de alerji durumumz vardi o iyilesince uykular fa duzene girdi.dis donemlerinde zaman zaman sık uyanma ve uykuya direnmeler oluyor ama o da bir kac gun.7ay gece gunduz normal uyku uyudugmu hatirlamiyorum.kizim 16aylik daha bir iki aydir uykusu duzene girdi.cok aradirdik nedenleri bulduk aradan kaldirinca uykular da duzeldi.

Oyle rezene anasonla olacak seyler degil yani.kisa sureli cozum onlar.
(197 puan) tarafından
Yorulduğu için mi uyumadigi alerjisi falan yok ki
(8,034 puan) tarafından
Evet canim kizim cok fazla haraketli bir dakika durmaz.butungun oyun oynariz kitap okuruz.7aya kadar gunduz uykulari 30dakikayi gecmezdi.7aydan sonra 1-1.5saat uyku yapardi gunde 2 ve ya 3defa.doktorum gunduz uykusunu iyi almadigi icin yorgun dusuyor o yuzden de uyuyamiyor demisdi.bir ilac da kullanmal zorunda kaldik.2hafta kadar uyku damlasi kullandik.kizimda uykuya direnme cok fazla idi.agliyordu ama uykuya dalamiyordu.bir de uyku saati yaklasdikca sinyaller verdim.hadi oyuncaqlari yikayalim yorulmuslar uyku saatleri felan gibi.ortaligi toparladik.oyle oyle cok sukur duzeldi.arasdirin siz de.gerekirse uzmanla gorusun bebek buyudukce uyki sorunu da hem anneyi hem bebegi zorluyor.kizim basini dizime koyub anne nay nay diye agliyordu.uykuya dalamiyordu cunki.
(197 puan) tarafından
Benim bebegim çok hareketli nasıl baş edecem bilmiyorum
(8,034 puan) tarafından
Bir neroloji uzmanina gotur canim.ama isini iyi bilen biri olsun.oyle uyumuyorsa al su ilacu kullan diyen biri olmasin.bebeginin beynini uyusdurmasin.nedenini arasdirib cozum uretsin.
Haraketli bebek iyidir.dikkat etmen gereken hiperaktifmi yoksa sadece haraketlimi.ikisi cok farkli.uyumayan bebek zor bilirim.anne de uykusuni tam alamadigi icin yorgun dusuyor ,bebek de mutsuz mizmiz oluyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 477 göst.
8 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sevgim04 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 436 göst.
4 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Didemkle (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
...