0 oy
268 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (384 puan) tarafından

Bebeklerinize tuvalet eğitimi ne zaman verdiniz? Konuyla ilgili neler yapılmalı/yapılmamalı özellikle tecrübeli annelerden önerilerini bekliyorum :)

2 Cevaplar

0 oy
(4,617 puan) tarafından
Ben henuz baslamadim 9 aylikken cis geldi diyordu bir yeltendim lazimlik aldim tovbe oturmuyor katila katila agliyor suanda 17 aylik olmak uzere klozete denedim onda da agliyor cocukda pipisi dusecek korkusu var nasil asarim bilmiyorum anlatiyorum da ama yok fikri olan varsa bana da yazsın pedegogta daha erken dedi masal olarak oyun olarak anlatin dedi olay farkli boyutta onu anlatamadım pedegoga da
(384 puan) tarafından
Benim de bir tanıdığım buna benzer bir şey yaşamıştı ama onlar çok ısrarcı davranmıştı tuvalet eğitimi vermek için. Sanırım çok üstlerine varmamak gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
18-36 ay arasi cocugun hazir hissetmesine gore verilebilir. Hazir oldugunun belirtileri ornegin kakasini veya çişini evde hep belirli bir noktaya gidip yapmasi(bezine tabi),sabah bezinin kuru olmasi gibi.. benim kizimda 15 aylik bu yaz belirtilerden biseyler yakalayabilirsem denemeyi düşünüyorum.
(384 puan) tarafından
Benim kızım da genelde yaptıktan sonra bezini gösterip aç diyor ama yapmadan önce haber vermiyor tabi. Erkenden alıştırmaya çalışıp onu soğutmak da istemiyorum. Ben de sanırım beklicem biraz daha :)
(1,455 puan) tarafından
Genelde erken denemelerde korkuyolarmis okuduklarim o sekilde daha tecrübem yok :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
0 oy
5 cevap 383 göst.
0 oy
1 cevap 377 göst.
0 oy
1 cevap 527 göst.
...