0 oy
184 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (43 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. Bebeğim gunduzlerj düzenli kendisi 2 yada 2 buçuk saatte bir emmek istiyor. Sadece anne sütü alıyor. Kilo alımı gelişimi iyi en son bir ay aşısında ebe de doktorda çok güzel kilo almış dedi. Bez sayımızda gayet güzel hergun bir kac kere kakasını yapar cişi hep dolu dolu olur. Ama gel gelelim geceleri uyanmakda zorlanıyor bazen bir bir buçuk saat uyandırmak için uğraşıyorm. Geceleri kendiliğinden hiç kalkamaz 2-3 saate bir ben zorla uyandırıyorm. Kilosuna da baktım 3 hafta kadar önce 4490 gr şimdi 5500 gr olmuş. Geceleri neden uyanmiyor aç kalmasından kan şekerinin düşmesinden korkuyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim bebegimde böyleydi. Ben alarm kurup uyandırmaya çalışırdım uyanmazdı fakat memeyi alıp 2 dakika emip bırakıyordu. Gece uykusuna geçmeden önce 1 saat falan emiyordu. Sonra emmedigi için bende uyandirmayi bıraktım. Şimdi aciktiginda kendi uyanıyor.
(43 puan) tarafından
Benimde aynı canım. Gece uykusundan önce uzun uzun emiyor hatta derin uykuya dalmadan önce uyusa bile 10-15dk sonra uyanıp tekrar emiyor. İyice karnını doyurup sonra gece uykusuna geçiyor. Aç olsa gece uyandırdığımda ağlardı diyorum aç kalmıyor demekki.
(67 puan) tarafından
O zaman korkmana gerek yok canım bebeğin gayet sağlıklı ve kilo alımı güzel. Doydugu için uyanmıyor. Icini ferah tut
(43 puan) tarafından
Sağol canım.
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Kuzum 47 gunluguz bizde bir gece tam 5 saat uyandiramadik uyurken mama verdik artik doktora goturduk ertesi gun kilo alimi ve bez sayimiz gayet iyiydi. Doktorumuz direk rahat birakin bebesi istedigi kadar uyusun şekeri dusmez artik sarilikta olmaz dedi bende 4 saate kadar bekliyorum geceleri uyanmaz ise uyandiriyorum kendim acikimca bagiriyor zaten hic korkma:)
(43 puan) tarafından
Sağol canım rahatladım ya. Bıraksam saatlerce uyuyacak. Dediğin gibi aç kalsa ortalığı yıkar. Uyandırdığımda da aç gibi ağlamıyor zaten. Uykusu bölündüğü için mırıldanıyor sadece. Gece uykusundan önce normalden fazla emiyor zaten. Uyanmamak için demekki. Bizimde bezinin az olduğu gün yok hep fazla fazla bezi oluyor. Haftaya kontrol var inşaallah doktor bize de bırakın uyusun der:)
(62 puan) tarafından
Aynen canim ben kesin bayildi sekeri dustu dedim doktor bana guldu rahat birakin bebegi diye =)
(43 puan) tarafından
Ayy babası da bana diyor rahat bırak adamı uyusun diye:))
(62 puan) tarafından
=) ana yuregi iste bende esimi birakiyiorum basina kaldir beni diyorum 2 saat sonra kiyamadim ikinizede diyor bende alarm kuruyorum =)
0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Canım artık zorlama benim bebeğim 39gunluk 1 aylık kontrollerde gece uykusu artık 4 saate hatta 4bucuk saate kadar çıkabilir dedi doktorumuz. Eğer 4 saati aşacak gibi olursa uyandırın emzirin ama 4 saate kadar uyanmazsa siz de zorlamayın artık yavaş yavaş kendi duzenine girer dedi.  
(43 puan) tarafından
Anladım canım sağol.  Rahatladım valla ya.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
21 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Krtşş.. (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
21 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elif su (172 puan) tarafından soruldu
...