0 oy
469 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (35 puan) tarafından
Sevgili anneler emzirirken covid aşısı yaptıranınız var mı ya da çevrenizde emzirirken covid aşısı yaptıran oldu mu? 

3 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Calisicam canım iznim bitti hatta heyet raporu alıyorum asi bana yapilurmi bilemiyirum covidli doğum yaptim
(696 puan) tarafından
Heyet raporu nerden alıyorsunuz,nasil alabildiniz.Ben de denedim alamıyorum.Alsam o kadar işime yarar ki anlatamam...Ozel hastane mi, devlet hastanesi mi, nasıl ikna oldular vermeye..Hangi şehirdesiniz.Yol gösterirseniz memnun olurum.
(696 puan) tarafından
Bu arada covid geçirmiş olanlar asiyi en son yaptıracak sanırım.Sizde antikor oluşmuş olmalı yakın zamanda geçirdiyseniz.Cok geçmiş olsun.
-Reklam-
0 oy
(302 puan) tarafından
Inaktif virüs aşısı olduğu için güvenle ben ve etrafımdaki tüm emziren sağlık çalışanları yaptırdık. Bebeklerde süt ile geçebilecek herhangi bir yan etki beklenmiyor. Aksine anne antikor oluşturursa bu antikor bebeğe de geçiyor ve bebeği de hastalıktan koruyor. 
(35 puan) tarafından
Bende sağlık çalışanıyım da çok kararsız kaldım yaptırmakta aşı randevum geldiğinde daha doğum yapmamıştım 1.5 ay sonrada işe başlayacağım aşı konusunda biraz endişe ettim içimi rahatlattınız teşekkür ederim..
0 oy
(40 puan) tarafından
Sağlık çalışanı emziren bı anneyim doktor önerisi ile yaptırdım benimle beraber emziren birçok arkadaşımda yaptırdı 
(35 puan) tarafından
Çok teşekkürler bende sağlık çalışanıyım çevremde önermeyen bazı insanlar oldu malum hiçbir çalışma veriside yok emziren annelerle ilgili bende o yüzden merak etmiştim yaptıranlar var mı diye içimi rahatlattınız
(302 puan) tarafından
Turkiye'de mRNA aşısı olsaydi saniyorum yaptirmazdim (yurtdisinda yaptiran bircok hekim var ama). Inaktif aşı olduğu için güvenle yaptırdım. Bebisleri koruyacağına inanıyorum.
(35 puan) tarafından
Bende çok kararsız kaldım çevremde emzirip yaptıran hiç arkadaşım veya tanıdığım da olmadığı için sormak istedim şimdi içim rahatladı aşı sıram geldiğinde hamileydim o yüzden sıram geçti inşaAllah işe başlamadan yaptırabilirim tekrar
(302 puan) tarafından
Çalıştığınız sağlık kuruluşunun idari amirine şimdiden dilekçe ile başvurun. Sağlık çalışanlarının haklari baki kalacak diye biliyorum. Sonuçta yüksek risk ile çalışıyoruz. Ancak benim de sıram geçmişti ve ben hem cimer e hem de bashekimlige dilekçe ile başvurdum. Diğer sağlık çalışanlarından 2 hafta sonra aşımı oldum.
(35 puan) tarafından
Çok teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 215 göst.
0 oy
33 cevap 1,137 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
0 cevap 120 göst.
...