0 oy
362 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (17 puan) tarafından
Hanimlar ya bebegim 2 ayini doldurdu. Ilk zamanlar sutum kacmisti mama takviyesine basladik ama hep emzirdim de sutum yavasca artmaya basladi sonradan hala az ama bazen mama vermeden gunu gecirebiliyorum genelde de 3 4 kere mama veriyorum degisiyor. Bebegim gogsumden kendini doyupta hic birakmiyor biraksam 2 saat 3 saat emicek. Ben kendim ayiriyorum cogunlukla bakiyorum sikinca sut geliyo yutkunma sesi de bazen duyuyorum bazen duymuyorum ama cook uzun durmasi normal mi ya? Hic bi is yapamayinca bende veriyorum mamayi . Bazen o kadar emip biraktirinca sakin duruyo diyorum doymus beni istiyo sadece ondan birakmadi. Bazen de biraktirinca basliyo aglamaya o zaman diyorum doymamis sutte geliyo ama 1 saate yakin emipte doymadiysa mama yapiyorum yine. Hic boyle olan bunu yasayan var mi icinizde? Damagi mi dusuk dedim baktim normal duruyo. Dil bagi var mi bilmiyorum normal duruyo hatta bi ara cenemi emmeye calisti baya guzel vakumluyo. Pamukcuk filan da yok. Emzirme pozisyonuma da dikkat ediyorum ama ondan da olabilir mi kafayi yicem ya milletin ki 20 10 dk filan emiyomus nasil oluyor sutum az ama onu da bitirmiyo ki napicam ben ?
Bebek Ayı 2

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (698 puan) tarafından
Ilk defa bir annenin Yazdıklarına cevap veremiyorum bir doktora götür istersen Ya da aile büyüklerinden birilerine Danış
(17 puan) tarafından
Ya aile hekimine sordum bi memede 20 dk tut dedi. Pek dogru duzgun cevap vermedi. Doktora dusunuyorum bende gorunmeyi. Olsun yinede tesekkur ederim :)
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Cok uzun sure kaliyor canim.bir emzirme danismanina dania istersen.burda kizlar paylasmisdilar Dilruba hanimdi sanirim ismi.internet uzeridn yardim ediyormus.her gogusde 15-20dak kalmasi doymasi icin yeterli oluyor.
(17 puan) tarafından
Evet bencede oyle. Yazdim ona da bugun bakalim cevap vericek mi bekliyorum. O zaman o surede doymuyosa direk mamayi mi vermeliyim sizce? Sutte geliyo ama kafami kurcalayan bu :/
(8,034 puan) tarafından
Emzir uzerine mama ver.gogsunde uyumasina izin verme.emdiyindn emin ol.bakdin emiyor ama yutkunma yok.o zaman gigsuni agzindn cikarir gibi yat tekrar emmesini sagla.yarimsaat sonra bakdin yine ayni.ama gogsunde sutun var.onu sagib vermeyi dene.yanina yatir oyle emzir.baska baska pozisyonlar dene.
(17 puan) tarafından
Tamam canim oyle yapayim bakayim bi de tesekkur ederim :)
0 oy
(424 puan) tarafından
Günde kaç defa idrar bezi değiştiriyorsunu doluyor mu bez?
(17 puan) tarafından
Doluyor baya tasiyor da. En az 5 6 degistiriyorum. Ama mama da verdigim icin sadece sutume bagli yorum yapamiyorum. Hic vermeden 1 gun gecirsem hala bi onceki gunku buyuk tuvaletini filan yapar mi mamayla alakasi sonraki gune devam eder mi bu da kafami kurcaliyor?
(424 puan) tarafından
İdrar iyi ise doyuyor demişlerdi
(17 puan) tarafından
Benim sorunum doyup doymadigi degil ki memede cok fazla kalmasi ve mama takviyesi yapmam
0 oy
(342 puan) tarafından
Belkıde sızı istiyordur yalnız bırakıyosanız 
(17 puan) tarafından
Hic ayrilmiyoruz :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
21 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Selmamustafa (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 409 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.
10 Eylül 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Göktuğ2023 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 282 göst.
...