0 oy
555 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (92 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar 10 gün sonra oglum 5 aylik olucak 1.5 aylik hamileyim başına gelen var mi folik asit kan ilaci gibi ilaçlar kullanilabiliyomu
Bebek Ayı 4.5
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (155 puan) tarafından
Ben ilk hamileliğim de bile onların hiçbirini kullanmadım çok şükür bebeğim yedi aylık dogdudundan bu yana hiçbir sorunumuz da olmadı doğum kilosu maşallah gayet iyiydi sağlıklı beslenmek en güzel yol bence :) 
-Reklam-
0 oy
(93 puan) tarafından
Vucutla ilgili degerler her zaman beslenmeyle düzelmiyor. Ben hamileligim boyunca ağrılar yaşadım hep değerlerim düşüktü. Doğumdan sonra ise hic halim kalmadı. Ki sen arka arkaya hamilelik dogum tekrar hamilelik vücudun bu ilaclara ihtiyacı olabilir doktoruna danismalisin. Emzirirkende içilen vitaminler var. Folk asiti bilmiyorum ama.
Profil image (155 puan) tarafından
Benim değerlerim hep normaldi hamileligimde gayet güzel geçti şu an emziriyorum hiçbir takviye de almıyorum bir sorunum yok :)
(93 puan) tarafından
Cok sansliymissiniz. Benim normalde de dusuktu hamilelikle sonrasında doğumla kendime gelemedim ciddi ağrılarım oldu yorgunluk ve halsizlik tabi.
0 oy
Profil image (298 puan) tarafından
Canım öncelikle hayırlı olsun.benım de suan ilk oğlum 1.buçuk  yaşında ve 2.ye hamileymiş emziriyorum hala doktor folik asit de içinde bulunan ama emziremzirdıgın bebeğe zararı olmayan multivitamin  başlattı.onu kullanıyorum ama ekstra folık asit yazmadı o olmaz dedi bana
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Hadi gözünüz aydın, isteyerek mi oldu, çok üst üste olmuş, benim kızım yeni yaşına girdi vallahi 2.yi istiyorum ama cesaret edemiyorum çok zor bi bebek benim ki bide yeme sıkıntısı da var şuanda, hem istiyorum hem istemiyorum 2yaşını bekliycem sanırım :) 
(92 puan) tarafından
Canim istiyerek oldu çok şukür oğlumun bi sıkintısı olmadi hiç pişman ettirmedi beni o rahatlikla istedim ilk hamileligimde çok kolay gecmisti mide bulantim bile neredeyse yok denecek kadar azdi doktora randevu alamiyorum o yuzden sormak istedim
(1,370 puan) tarafından
Maşallah sübhan Allah canım ne güzel, Rabbim sağlık ile kucağına almayı nasip etsin inşallah önce sağlıklı olsun birde kız bebişin olsun inşallah çok tatlılar  çünkü, ama bence ihmal etme bi doktora görün canım, özeller biraz daha sakın oluyor, nerde yaşıyorsun, İstanbul ümraniyede Erdem hastanesi var fiyat olarak da makul doktorları da çok ilğili testlerini devlete takibimi doğumu mu orda yaptırdım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
13 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eypcn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 573 göst.
0 oy
0 cevap 260 göst.
18 Nisan 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Büşooo (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
27 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cansu.44 (11 puan) tarafından soruldu
...