0 oy
318 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından kapalı
20 aylık kızım gece yatıyor ve gündüz yarım saatte uyusa bir daha asla gece 12ye kadar uyumuyor.Uyutmak istediğimde ağlıyor.Gündüz uykusuna nasıl uzun yatırabilirim ve gece nasıl erken uyutabilirim?Sürekli ağlayıp kendini kasıyor.
Bebek Ayı 20
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Sabab erken uyanmasi em gec 8de uyanmasi lazim.ama bazi bebekler 2yasa geldiklerinde gunduz uykusu uyumak istemiyorlar.arkadasimin bebegi 3yasinda ve 2yasidn sonra nerdeyse hic gunduz uyumuyor.ama aksam 8gibi uyur
(8 puan) tarafından
Gündüz erken uyansada gün içerisinde uyumak istemiyor
(8,034 puan) tarafından
Artik gunduz uykularini birakmak istiyor ola bilir.en dogrusunu doktorunuz bilir.sorun eger gerek yoksa gunduz uyumasina bir sure boyle birakin kendi duzenini kurur
(8 puan) tarafından
Kendi düzenini kurabilir mi? Bende çok üzülüyordum beyin gelişimi içinde fiziksel gelişimi içinde uyku düzeni çok önemli ama ben bir türlü oturtamadım.Sorun bende sandığım için çok üzülüyordum.
(8,034 puan) tarafından
Dediyim gibi arkadasimin bebegi 2yasdan sonra gunduz uykusu uyumuyor.sabah 8gibi kalkib aksam 8gibi uyur.cok zeki masallah.belli yasdan sonra gece uykusu daha onemli.gece kesintisiz uyuyorsa sorun yokdur.uyanik oldugu zamanlarda da gelisimi icin bol bol aktivite yaparsiniz .
(8 puan) tarafından
Gece kesintisiz uyumuyor maalesef 2 gündür yanımda yatmak istiyor gözleri kapalı,tam anlamıyla uyanmıyor ama dalmıyorda emmek için uyanıyor fakat yatmadan öncede doyuruyorum gece sık uyanmasının nedeni nedir acaba bir fikriniz var mı?
(8 puan) tarafından
Gece 12de yatırdığım zaman kesintisiz uyuyordu sabah 6-7 gibi uyanıp 9-9.30 gibi uyanıyordu 2 gündür geç yatırmamaya çalışıyorum ama bu seferde gece sık uyanıyor ne yapmam gerek?
(8,034 puan) tarafından
Gec yatirmak cozum degil.birakin zamaninda uyusun.bebekler zaman zaman uyku gerilemesi yasarlar.dis cikartyor olar bilir.2yas sendromu da basliyor ola bilir.yani bebeklerin her zaman bir mazereti vardir uyanmak icin.
(8 puan) tarafından
2 yaş sendromunu nasıl atlatcaz
(8,034 puan) tarafından
Valla her bebekde aynimi olur bilmuyorum.kizim henuz 16aylik.atak haftasindayiz bi de 2azi dis birden patladi.onlarla ugrasiyoruz.2yas sendoromu zamani inadlasmamak lazim.yapma dedikce yaparlar cunki.arkadasim bebeginin yapmasini istemediyi bir sey olirsa tamam oglum yapa bilirsin diyor.o da inadina yapmiyor))boyle cozum buldu.siz yine doktora da sorun gunduz uyumamasi sorun degilse rahat oln
-Reklam-
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Demek ki uykusu yok olsa inatlasmaz oglum 9 aylik tek uykuya gecti 17 aylik gunduzyarim saat 45 dk uyuyor asla karışmadım uykusuna bebekken bile kendi duzenini kendi kurdu  gece de 10.30 da uyur sabah 8de kalkar 
...