0 oy
183 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebek Ayı 5

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (81 puan) tarafından
Benim kızımında dün burnu akıyordu öksürüğü vardı gözleri sulanıyordu sürekli. Ben hemen nane limon birazda rezene kaynatıp içirdim. Sürekli burnunu aspratörle temizledim sümüğü burnunda kuruyup tıkanmasın diye. Sürekli emzirdim. Anne sütünde koruyucu çok. Şimdi iyi görünüyor çok şükür burnu açılmış terliyor hastalığını atıyor herhalde. İnşallah seninkide iyi olur.
(175 puan) tarafından
Benim oğlum da aynı durumda. Senin kızın kaç aylık canım. Benim oğlum 3,5 aylık nane limon falan veremem ne yapabilirim canım
Profil image (81 puan) tarafından
Dün 5. Ayına girdi. Niye veremezsin ben veriyordum valla. Ne zararı olucak az bir şey yap ver. Bebeğin 3.5 aylık. Genede sen bilirsin.
Buruno burun damlası var ondan kullan emzirmeden 10.15 dakika önce biraz kalsın sonra sürekli burnunu temizle aspratörle hasta diye de çok sıkı giydirme ateşi çıkmasın Allah korusun normal giydir üstüne de ince bir şey ört. Eteşini kontrol et sürekli.
Benim kız nane limonla attı hastalığını. Emziriyorsan sen iç bol bol sütünden geçsin
(175 puan) tarafından
Emziriyorum canım. Sorun olmayacaksa bende nane limon veririm yeterki iyileşsin. Bende burnunu hergün aspiratörle temizliyorum canım. Avuç içleri ve ayakları terliyo inşallah atlarız ya Rabbim çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :-)
Profil image (81 puan) tarafından
Niye sorun olsunki. Nane limon sonuçta. İyi olur İnşallah Allah'ın izniyle. Amin canım benim amin..
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
Profil image (976 puan) tarafından
Bugun bı aktardan mentol al sıvak suya bı cımdık at evın ıcının kokusu degısssın burnuda acılır nefesıde mentol bulamıyosan vıks yap sıcak suda odasına koy rahat nefes alır grıbı de gecer

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 332 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
15 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde selcanns (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,545 göst.
...