0 oy
406 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,118 puan) tarafından
tarafından kapalı
gununuz kacta basliyor kacta bitiyor neler yapip neler yiyorsunuz islerinizi ne yapiyorsunuz???
Bebek Ayı 12
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından
Sabah 7 de start veriyoruz mama yiyoruz kalkınca 120 ml 10 da kahvaltı krep pankek tarzı 12 de uyuyoruz 1 2 saat sonra kalkıyoruz 1 saat sonra öğle yemeği sebze yemeği genellikle yanında da yoğurt  2 3 saat sonra ara öğün bir meyve atıştırmalık akşam 6 7 de akşam yemeği köfte mücver saat 8 de mama yiyip yatıyoruz yemekler dışında da sürekli oyun oynuyoruz :) 
(1,118 puan) tarafından
evin isleri  noluo:))
(765 puan) tarafından
Bulaşıklar sabahtan akşama kadar tezgahta bekliyor canım bebeğim uyuyunca hallediyorum evi babası evdeyken temizlerim çamaşır falan yıkadıysam koltuğa dökerim bebeğimden isterim tek tek o getirir bende asarım oyun olsun diye yemeği genelde öğlen uyurken yaparım her zaman böyle yapamıyorum zaten bazen çok işim varsa odasında ıslak mendillerin olduğu dolap var orayı çok seviyor açıyorum kapağın kilidini orayla en az yarım saat oyalanır o ara işimi hallederim bana ıslak mendil getirir başka yok mu hadi getir diyorum koşuyor gidiyor oyalanıyor öyle öyle yapmaya çalışıyorum işlerimi:)
(1,118 puan) tarafından
kac aylik sizin
(765 puan) tarafından
11 aylık canım
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
8gibi gun baslar.emziryorum.1.5saat sonra az kahvalti eder.sonra beraber ortaligi toparliyoruz.12gibi ara ogun yer.meyve ve ya yogurt.1gibi uyur.1.5-2saat.uyandigi zaman biraz emer sonra oglen yemeyi ve bol oyunlu saat baslar.kitap okuruz,****** seslerini taklit eder,soru cvb yapariz.konusmasi iyi cok sukur.zeka kartlari ile oynariz.eskidn ben sorardim o gosterirdi.simdi bana soruyor ayi nerde su nerde bu nerde.sonra da appa anne(afferin anne) der.cok guluyorim bu haline.renkleri oyretiyorum.saymasini felan.meyve ve sebzeleri var.onlari dizerim pazar gibi yaparim.pazara gidelim meyve alalim sarkisi esliyinde elma,armud alirz sarki soyleriz.saat3den 7kadar boyle oyun hali devam eder.7de ara ogun olarak bir seyler yer.aksam 8gibi babasi gelince aksam yemeyi ve baba ile oyun saati baslar.biraz dinlenirim ve anne de oyuna dahil olir.10gibi de uyur.kizim 16aylik.ama bizim duzen en basdan boyle kurulu.oyunlar ayina uygun olarak deyisir.
(1,118 puan) tarafından
masallah size ya ne guzel yazip anlatmışsınız.bizimji daha hic konusmuo 13.ayin içindeyiz suan cook zorlanıyorum durnadigindan ama düzelecek insallah:)
(8,034 puan) tarafından
Iki heceli kelimeleri soylemiyormu?anne baba gibi?her bebek erken konusmaz ama belli sayda kelime soyler 1yasinda bir bebek.oyunlarinizi hep konusma soru cevab seklinde kurun.birakin ev islerini.bebegim dogdigindn beri ev isleri 3-4planda hep.evimi temziliyorul yemeyimi yapiyorum tabi.ama bebegim uyurken.
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Sabah 8 gece 2 vardiyam arada da 2-3 kere uyanir 17 aylık 
(1,118 puan) tarafından
gece 2 de mi uyuyor
(4,617 puan) tarafından
10 10.30 gibi uyuyor evi topla 3 aylar tesbihleri bulasik falan derken benim yatmam 2 oluyor
0 oy
(299 puan) tarafından
Benim oglum biraz uykucu canım 10 da uyanır 10.30 gibi kahvaltı yaparız lor ile karıştırılmış omlet yer her sabah yanında su içer zeytin salatalık domates  11 gibi kahvaltı biter 2 gibi ögle uykusuna geçer. Oglum uyurken yemek yaparım evi toparlarım 4 gibi uyanır sebze yemegi ekmek eşliğinde ve en az 3 yemek kaşığı yogurt ile. 7 de akşam yemegi yenir. 8.30 gibi akşam meyvesi yer ve 10 gibi 1 çay bardağı kefir içer en geç 11 gibi uyur. Tabi gün içinde çok fazla uyanık degil uykuyu seviyor ama Biz genelde  öglen uyumadan hemen önce biraz oyun oynuyoruz sonrasında kendi halinde oynamayı çok seviyor. Akşam babasıyla birlikte bana hiç gelmez zaten. 
(1,118 puan) tarafından
masallah kac aylik acaba,aksam kefir rahatsız etmiyor mu
(299 puan) tarafından
1.5 yaşında canım. Yani rahatsız etseydi farkederdim tok tuttugu için akşam yatmadan 1 saat önce veriyorum
(1,118 puan) tarafından
1 yasla 1.5 yas arasında belkide cook sey degisiyodur;)

İlgili sorular

...