0 oy
184 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (607 puan) tarafından
Uyanık pek duramıyo yerde bakım durım yok hemen ağlıyo kucak emme filan sizdede böylemi yoksa kucaklıyorum alıştı mı kendini eylendiremiyo yada 
Bebek Ayı 1 ay

4 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
38 günlük resmen benim kızı anlatmışsın 2 3 dakika bakiniyor hemen ağlıyor.. Eşim biraz konuşuyor onu dinliyor bi 5 dakika kadar sonra gene ağlıyor emmek uyumak istiyor normal galiba 
-Reklam-
0 oy
(8,995 puan) tarafından
1 aylik bebegin kendini eglendirmesini mi bekliyorsunuz gercekten :)) Sizin kokunuzu aradigi icin ağlıyor. Bebegi ilk 3 ay mumkun oldugunca cok kucaginizda tutun. İlk 3 ay kucaga alisma gibi bir durum soz konusu degil. Bahsettiginiz yerde durma, bakma gibi davranislari 3 aydan sonra yapar genelde bebekler. 
(607 puan) tarafından
Sağoi canm verdiğin bilgiler içinde benim ilk oğlum 19yaşında kızım kada bile durmazdı sürekli bi sallanmak isterdi 2. 15 yaşında oda mememi borakmazdı buda farklı model her daim beni istiyo sanki öyle bi sorim dedimdi yoksa bende kendi kendine bişeyler yapsın demiyomda hiç durmuyo vazen 3 saat sürüyo kolik mi oluyo acep dedim dii
(8,995 puan) tarafından
Allah bagislasin cocuklarinizi. Tabi hepsinin yapisi farkli. Demek ki bu size daha duskun olacak :) Bol bol sarilin, sevin. Siz yorulunca abisi, ablasi sarilsin. Bir zaman sonra zaten isteseniz de gelmeyecek kucaga :)
0 oy
(2,433 puan) tarafından
33 günlük bebek kendini nasıl eglendirsin? Tabiki kucakta durmak isteyecek daha yeni yeni dış dünyaya alışmaya çalışıyor. Henüz anne karnını unutmuş değil. Merak etmeyin bebekler kucağa falan alismiyor. Bol bol alin kucağa korkmayin alisacak diye. Suan anne sıcaklığı arıyor hepsi bu. Tam 3 ay oglumla yapışık gezdik. 
(607 puan) tarafından
Yukarıda arkadaşa cevap yazdım  sizede cevağ olsun bi  okusan canımm
(2,433 puan) tarafından
Okudum kuzum şimdi anladım ne demek istediğini :) benim oğlumda kucaktaydi sürekli. Cok sakinliyordu kucağımda. Suan 8 aylık kucak düşkünlüğü çok kalmadı.
0 oy
Profil image (342 puan) tarafından

Bebekler 3aya kadar doğduklarını fark edemiyorlar, hala kendilerini anne karnında zannediyorlar. Bu sebeple fazlaca kucak ve emmek istiyorlar, bu çok normal.

Ayrıca henüz hiç bir şeye alışma merak etme, 4aydan sonra alışkanlık edinmeye başlarlar, Bu sebeple kimsenin sözünü dinleme. 

Doya doya emzir, kucakla bebişim <3

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
19 Mart 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yasemin Uzunkaya (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
15 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gülbyzz (94 puan) tarafından soruldu
...